Eta USB Kayıt Aracı

Etap 23 yüklü tahtalar için bilgi almak istiyorum. EBA karekod ile ilk kez giriş yapıldığında şifre istiyor etkileşimli tahtalarda. Öğrencilerin önünde şifre girmek güvenli olmuyor. Müsait bir sınıfta herhangi bir kullanıcı hesabından ETA USB Kayıt ile anahtar oluşturduktan sonra yeni kurulum yapılmış tahtalara USB ile giriş yapmaya çalıştık. Yeni kullanıcı eklemiyor bu şekilde. Anladığımız kadarıyla böyle bir özellik yok şimdilik. Şimdi süreçte şu problem doğuyor. Bizde geçiş aşamasında olduğumuz için öğretmenler tahtaların bir kısmında karekod ile giriş yapmış ve herhangi bir şifre belirlemiş oluyor, bir kısmında henüz giriş yapılmamış oluyor. USB Kayıt yapılan USB bellek ile bazı şifreler uyuşmadığı için de açılmıyor. Çevrimiçi bir değişiklik mi? Cihaza özgü mü çözemedik henüz.
Doğru yolu tutturmak adına yapmamız gereken şey, öğretmenlerimizin her bir ders anlattığı sınıfta EBA karekod ile bir defaya mahsus açılış yapıp öğrencilerin önünde olsa dahi herhangi bir şifre belirlemesi ve en son bir USB anahtarı mı oluşturması olacaktır? Bu USB anahtarını takınca karekod ile belirlenmiş şifreler direkt değişecek mi? Hakim olmadığımız için süreci doğru yönetmek adına merak ediyoruz.

Sanal makinede deneme yaptım. Bu kez sadece USB anahtarı ile yeni kullanıcı açabildim. Konu kapanabilir. USB sürücüsü ile muhtemelen problem yaşanıyordu.