Etap 19 - MEB Sürümü Hakkında

Akıllı tahtalardan birine yeni SSD taktığımız için imaj atacam birazdan. Şimdiye kadar ETAP 5.3 sürümünü kullanıyordum. Etap sitesi indirme sayfasında Etap 19 - MEB sürümü de var. Faz1 tahta için bu sürümü kurduğumda masaüstü XFCE versiyonuna paralel olarak 21.0’a güncelleme alacak mı?

Pardus geliştiricileri Etap 19 hakkında biraz bilgi verirlerse sevinirim. Pardus masaüstü sürümünü güncel olarak takip mi edecek?

1 Beğeni

Lütfen Etap sürümleri için de md5sum kontrol verilerini oluşturur musunuz? Disk kalıbı yazıcı uygulmasında indirdiğim dosyayı kontrol etmeye çalıştığımda hata alıyorum.

2 Beğeni

Pardus 19 Etap sürümü bu ekranda donup kaldı. Sistemi bir türlü açamayınca Etap 5.3’ü yükledim. Etap 5.3’ü kurduktan sonra uçbirimden lspci komutunu yazdım PCI Bridge aygıtı intel olarak görünüyor. Geliştiricilerin bilgisine.

ETAP’19u Faz-3 tahtalarda kullanabilirsiniz. ETAP’ 21 çalışmalarımız sürmektedir.

ETAP’19 MD5SUMS

Faz-1 ve Faz-2 tahtalar ile uyumlu olmadığı için olabilir.

İlginiz için çok teşekkürler Cüneyt bey. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK ULAKBİM adresinde md5sum ya da başka türden ayrıntılı bilgi bulamayınca sorma gereği hissettim. Sadece faz3 için geliştirildiğini bir yerde göremeyince beklemeden faz1’de denedim.

Ha bir de Ana Sürümler – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM sayfasında Etap 5.2 yazıyor, o sayfa güncellenirse çok iyi olur.

Peki Etap 21 faz 1 ya da 2 tahtalarda çalışacak mı?

İyi çalışmalar, emekleriniz için teşekkürler

Etap 19’u Faz 1 ve Faz 2 tahtalarda kullanıyoruz. Genel olarak sorun olmuyor. Şu anda Faz 2 Etap 19 tahtadan yazıyorum.

Ben faz1’de çalıştıramadım. Çok heveslendim ama nasib olmadı.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.