Etap 23 Arçelik tahtayakurdum. Kurulumda bir sıkıntı yaşamadım ama kurulum ve güncellemeler bitiikten sonra her açılışta resimdeki ifade geliyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Neden direk bu görüntü gelemeden açılmıyor.
Benim bilgisayarımda bu şekilde açılıyor. Konuyu takip ediyorum bakalım
Bu varsayılan boot ekranıdır ve gelmesi normaldir hocam. Özellikle Advanced optionsla başlayan ikinci seçenek olası sorunları çözmek ya da geliştiricilere log sağlamak için hayat kurtarıcı olabiliyor hocam.
Özetle görmezden gelebilirsiniz
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
bu önyükleme ekranı kaçınılmaz
grub customizer uygulaması ile bu ekranda bekleme süresini 0 saniye olarak ayarlayabilirsiniz.
Bilgi için teşekkür ederim.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Biraz açabilir misiniz? Nasıl yapabilirim?
sudo nano /etc/default/grub komutunu girin ve GRUB_TIMEOUT satırının değerini 0 yapın. Kaydedip çıkın ve sudo update-grub komutuyla ayarı kaydedin.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
sudo apt install grub-customizer
komutunu uç birimden çalıştırıp uygulamayı kurun.
uygulamayı çalıştırın
genel ayarlar altında boot default entry after bölümünde 5 seconds yazan yeri 0 yapın kayıt edin. sonraki açılışta bekleme yapmaz
Yapmanızı tavsiye etmem. bu şekilde kalsın. Yukarıda da bahsedildiği gibi bir problem olduğunda Advanced options bölümünden müdahale edebilirsiniz.
Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.