Merhaba
ETAP 5.3 kurulu etkileşimli tahtaya Zoom kurmaya çalıştığımda bağımlılık hataları veriyor ve çalışmıyor. Google Meeting kullanmak için ise Firefox’u indirip sertifikaları kurduktan sonra oturuma bağlanabiliyorum, kamera görüntüsü alıyorum, fakat ses çalışmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Not: Zoom u sitesinden debian paketi şeklinde indirip konsoldan gerekli kurulum adımlarını denedim.
(sudo dpkg -i zoom_amd64.deb ve sudo apt-get -f install)
Teşekkür ederim. Herhangi bir kurulum işlemi gerçekleştirmedi “zaten en yeni sürümünde” bilgisi var. Zoom hala çalışmıyor. Google Meeting de ise etkileşimli tahtaya bağladığım mikrofonlu kamerayı çıkardığımda ses alabiliyorum ama kamerayı taktığımda ses çalışmıyor.
Merhaba komutu çalıştırdığımda tüm paketler için zaten en yeni sürümünde yazıyor. Zoom çalışmıyor. Google meeting de kamerayı taktığımda hoparlör değişmiyor sadece mikrofon aygıtı değişmesine rağmen ses gelmiyor. Hoparlörde tek seçenek mevcut mikrofondaki seçenekleri de tek tek kontrol etmeme rağmen şu ana kadar ses problemi düzelmedi ayrıca ayarlarda yer alan çıkış aygıtları kısmında gerekli kontrolleri de yaptım olmadı. İşlemler sonrasında etkileşimli tahtayı yeniden başlatıyorum. Teşekkür ederim.
@mehmet2881 Pardusun Deposunda Jami isimli bir uygulama var, Pardus ile 100% uyumlu ve mobil uygulaması da var. Ben sorunsuz kullanıyorum, Sizlerde deneyin isterseniz.
Benim kullanıcı adım “yazilimtek” Denemek isteyen olursa ekleyebilir.