Etap pardus 23.3

Arçelik faz3 akıllı tahtalara etap pardus 23.3 imajı yüklemek istiyorum. Nerden indirebilirim? Daha önce indirip kuran var mı? Memnun kaldınız mı?

2 Beğeni

Etap 19 var en güncel.

23.3 düzgün çalışmayabilir tahtalar için olan uygulamalar yok ayrıca.

1 Beğeni

Üstadım etap 23 test çalışmaları devam ediyordu ama henüz yayımlanmadı. Acele etmeyin. Muhtelemen pardus 25 ile etap 25 gelecek.

1 Beğeni

pardus etap tahtalar için Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) buradan uygun bir imaj bulabilirsin.

ama deneysel olarak test etmek istiyorsan https://pardus.org.tr/surumler/#masaustu bu adreste iso dosyaları var.

eğer denersen sonucu burada paylaşın denemek isteyenler için bir fikir verecektir.

Merhaba imajlar bu linkte buyurun.

1 Beğeni

Ama eğer denemek istiyorsanız benim önerim ilk olarak imajı sadece flash belleğe yazdırıp, canlı olarak kendi PC’niz üzerinde denemeniz.

O linktekiler Etap 23 değil Ergin Bey.

ben etap resmi imajlarını paylaştım. etap 23 hazır değil sanıyordum. bağlantı için teşekkürler.

Rica ederim. Etap 23 henüz tam anlamıyla hazır değil. Samsun ilindeki tahtalarda test edilmekte. O sebeblede sık sık güncelleme alıyor.

Bu gün usb üzerinden etap 23’ü test ettim. Biraz daha üzerinde çalışılması şart. İcon temanın değişmesi gerekir. Çok eski duruyor. Yaru çatalı yapılabilir.Yaru icon tema ile test ettim çok daha güzel duruyor.

Arayüz olarak cinnamon masaüstü tercih edilmiş, ikonlar ordan geliyor. Etap son kullanıcıdan uzak tamami ile amaca yönelik bir proje. Önemli olan görünüm değil işlevsellik.

Üstadım bir proje herşeyi ile birlikte bir bütündür. Eğer bu projenden verim alınmak ve kullanımı arttırılmak isteniyorsa işlevsellik kadar görsellik de önemlidir. Yapılamayacak bir şey değil.
USB’den bilgisayar üzerinden test görüntüsü yaru ikon ile

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.