ETAP PC de Pencereler ve Simgeler Çok Büyük

Okuldaki sınıflar haricinde akıllı tahta bulunmadığından ETAP PARDUSU öğrenmek adına PC ye kurulum yaptım ancak sistem çalışmasına rağmen pencereler ve simgeler çok büyük görünüyor ve pencere taşınamadığından alttaki ya da sağdaki verileri yazıları göremiyorum. Kısaca ETAP PARDUS u PC ekranında rahatça kullanmanın bir yolu var mı yoksa sadece akıllı tahtada mı kullanılması mı gerekiyor?

Ben olsam Pardus Gnome sürümünü kurardım. ETAP tahtalarına Gnome arayüzü tabanlı yapıldı diye biliyorum. Alışmanız da kolaylaşır diye söyledim.

masa üstünde etap araçlar ı görebiliyorsanız onu açın ayarlar var oradan çözünürlüğü değiştirip uygun olanı seçin.

uygulamalar sistem araçlarından da ayarlara ulaşabilirsiniz.

Pardus Genome kurduğumda Eta Usb ile kullanıcılar için flashdisk oluşturabilir miyim?

Çözünürlük pc nin ekranı ile aynı ama pencere boyutları çok büyük kalıyor.

Hocam Etabı bilgisayarda rahat kullanamazsınız. Akıllı tahtalar için özel olarak tasarlanmıştır. Ancak yakında Etap 23 gelecek onu beklemek lazım.

2 Beğeni

Hocam tekrar denedim çözünürlük değiştirip tekrar monitörun desteklediği çözünürlüğe aldım oldu. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

rica ederim

bonibo kim bilir gibi oyunlar var ölçeklendirilmeyecek şekilde yapmışlar.

onun dışında kullanımda engel yok gibi.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.