linux ortamdan dosyaları win10 kurulu olduğu c: ye attım, win10 dan klasörü açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum :
… kullanılanilamiyor. konumu bu bilgisayardaysa cihazin veya surucunun bagli oldugundan veya diskin takildigindan emin olduktan sonra yeniden deneyin. konumu agdaysa aga veya internete bali oldugundan emin olun ve yeniden konumu hala kullanamiyorsa tasinmis yada silinmis olabilir
kopyala yapıştırla linuxdan win10 a ( ext4 to ntfs ) dosya atamıyor muyuz?
komik gelen windowsun olabildiğince son kullanıcı odaklı olmasını bilmem;pek fazla böyle gizli sırları yok zanediyorum linux gibi.bu aşamayı nasıl çözebilirim?
Bilmemek değil, öğrenmemek… diye bir söz var.
Windows’u nasıl öğrendiyseniz, Pardus’u da öğrenirsiniz zamanla sıkmayın canınızı. Windows’un kendi gizliliğini istediği gibi ayarlayabilir ama siz ondan saklanamazsınız bu daha komik.
Selamün Aleyküm
Windows’ta, disk denetleme yaptıktan sonra başlatı açıp cmd yazın ve sağ tuş tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Açılan uçbirimde aşağıdaki komutlarını girdikten sonra bilgisayarını kapanacak. Bilgisayarınızı Pardus ile başlatıp dosyalara erişip-erişemediğinizi denetleyiniz.