Faz 1 pardus 23.4 ekran renk kayma sorunu

bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı

Hocam llk defa gördüm, meraktan soruyorum. Sadece tek bir tahtada mı bunu yaşıyorsunuz yoksa okulunuzdaki tüm faz 1 vestel tahtalarda renkler bu şekilde bozulmuş durumda mı?

1 Beğeni

Şayet sadece bu tahtada varsa donanım arızasına işaret ediyor. Durum böyleyse yetkili servisle bağlantı kurmanız gerekecek.

Küçük bir ihtimal, donanım sürücüsünde sorun olabilir ama akıllı tahta için geliştirilen işletim sistemlerinde zaten gerekli sürücüler eklenmiştir diye düşünüyorum.

Arkadaşların da dediği gibi tek bir tahtada yaşanıyorsa 0 850 222 4 123 numarası ile iletişime geçebilirsiniz aksi bir durumda (yani tek bir tahtada yaşanmıyorsa) lütfen durumu bize bildirin

Bu durum 3,4 tahta da yaşıyorum. ekranlar yeniden baştılınca düzeliyor lakin arda tekrar gidiyor. tabi görüntü normale döndüğünde bile ekranda piksel piksel renk bozulmaları oluyor. çözümü bulamadım. opsleri başka tahta takınca da aynı oluyor. Windows 10 imaj kullanirken boyle bir sorun olmuyor.

ETAP geliştiricileri probleminizi gördü mü bilmiyorum. Konuyu belki de şurada açsaydınız daha iyi olabilirdi

Hocam bu tahtalarda çözünürlüğü düşürüp gözlemler misiniz?

1 Beğeni

Çözünürlüğü 1360×768 yapınca görüntü bozukluğu gitti. Şimdilik sorun çözüldü. Cevaplarınız icin teşekkür ederim.

2 Beğeni

Hocam çözüm olarak işaretleyin isterseniz. Aynı problemi yaşayan ve arama motorlarında arayanlar için referans olur.

Ben ekranın kapanıp açılma sorununu yaşıyordum. Ekran hertz değerini değiştirdiğim zaman düzeliyordu, belki işe yarayabilir.

1 Beğeni