FOLEN Klasör Şifreleme/Çözme Uygulaması

Merhabalar, Yeni Bir Uygulama Geliştirdik Sizlerle Paylaşmak İstedik.
Klasör Şifreleme ve Çöz Uygulaması. Daha Önceden Dosya Şifreleme Uygulaması Yapmıştık EnCo Adında Buda Klasörlerinizi ve istenirse içindeki dosyalarıda şifreleyebiliyor. Bu Uygulamamızıda Pardus Yazılım Merkezine Eklenmesi İçin Talepte Bulunacağız. Destekleriniz İçin Teşekkür Ederiz.

Uygulama geliştirmede yardımlarından dolayı @shampuan Teşekkür Ederiz.

Pardus Linux Ekran Görüntüsü:

Windows EkranGörüntüsü:
folen_windowsv1

Uygulama Açıklaması:

FOLEN, Klasörlerinizi ve istenirse içerisindeki dosyalarınızı güvenli bir şekilde şifrelemek ve şifre çözmek için geliştirilmiş modern, güçlü ve kullanıcı dostu bir masaüstü uygulamasıdır. AES (Advanced Encryption Standard) algoritmasıyla yüksek güvenlik sağlayarak kişisel verilerinizi korur, yalnızca doğru parolayla erişim imkanı sunar. Hem bireysel kullanıcılar hem de kurumlar için tasarlanmış olan FOLEN, verilerinizi güvenli bir ortamda saklamanızı sağlar ve yetkisiz erişime karşı korur.

FOLEN, şifreleme ve şifre çözme işlemlerini hızlı ve kolay hale getirir. Kullanıcı dostu arayüzü ile sadece birkaç adımda dosya ve klasörlerinizi şifreleyebilir veya geri çözebilirsiniz. Verilerinizi güvenli bir şekilde saklamak artık hiç olmadığı kadar kolay.

Klasörlerinizi Güvenle Koruyun

FOLEN, hassas verilerinizi yetkisiz erişimlere karşı korumak için tasarlanmış, yalnızca klasör şifrelemeye odaklanan modern bir güvenlik uygulamasıdır. Gelişmiş şifreleme teknolojisi sayesinde, verilerinizin her zaman güvende olmasını sağlar. İster kişisel verilerinizi, ister kurumsal dosyalarınızı saklayın, FOLEN ile güvenliğiniz emin ellerde.

İnceklemek İsteyenler İçin .DEB Kurulum Dosyası:

wget -O Setup_Linux64.deb https://github.com/cektor/FOLEN/releases/download/1.00/Setup_Linux64.deb && sudo apt install ./Setup_Linux64.deb && sudo apt-get install -f -y

Gitgub Release
Github Project
Github Profile Follow

FOLEN’in Öne Çıkan Özellikleri:

:lock: Askeri Düzeyde Güvenlik:
AES-256 (Advanced Encryption Standard) algoritması ile verilerinizi şifreler. Bu şifreleme standardı, bankalar ve devlet kurumları tarafından da kullanılmaktadır.

:shield: Hızlı ve Kolay Kullanım:
Sürükle ve bırak desteği ile dosyalarınızı kolayca seçin ve tek tıklamayla şifreleme veya şifre çözme işlemini gerçekleştirin.

:globe_with_meridians: Dil Desteği:
Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri ile her kullanıcının kolayca erişebileceği bir deneyim sunar.

:computer: Platform Bağımsız:
Windows, macOS ve Linux platformlarında sorunsuz çalışır. FOLEN, cihazlarınız ve işletim sisteminiz ne olursa olsun güvenliğinizi garanti eder.

:closed_lock_with_key: Şifre Koruma:
Güçlü bir parola sistemi ile verilerinizin yalnızca sizin tarafınızdan erişilmesini sağlar.

:rocket: Performans ve Güvenlik Dengesi:
Kullanıcı dostu bir arayüz ile maksimum güvenlik ve yüksek performans sunar.

:chart_with_upwards_trend: Güncel ve Destekli:
Ekibimiz tarafından geliştirilen ve düzenli olarak güncellenmesi planlanıyor.

6 Beğeni

Arkadaşlar @cektor ile bu yazılımı ortaya çıkarırken beraber çalıştık. Asıl iş yükü kendisine aittir. Ben sadece en iyi olanı ortaya çıkarabilmek için uzaktan yönlendirme yaptım. Testleri benim bilgisayarda yaptık. Şu anda program çok iyi çalışıyor ve herhangi bir bug’a rastlamadık.

Benim bilgisayardaki görüntüsü:

Program çok iyi çalışmaktadır. Evde, ofisde, özel klasörlerinize izinsiz girişi engeller. İsteğe göre:

-Sadece Klasörü
-Klasörü ve içeriği

şifreler.

Kabul edilirse Pardus yazılım merkezine eklenmesini sağlayacağız. Ayrıca daha fazla yazılım üzerinde de çalışıyoruz.

Özgür kullanımlar.

5 Beğeni

Emeğinize yüreğimize sağlık. :wave: :wave: :wave:

2 Beğeni

Gayet kullanışlı bir uygulamaya benziyor. Emeği geçenleri tebrik ederim. :clap:

1 Beğeni