Format atmak istiyorum

Merhaba şifremi unuttuğum için bilgisarimi acamiyrm hangi format olusturmaliyim

Pardus Kurulum usb’si ile açılış yaparak, Pardus Başlangıç Onarma programından parolanızı sıfırlayabilirsiniz.

2 Beğeni
  1. Pardus’u canlı USB’den açın.
  2. Pardus Başlangıç Onarma(Pardus Boot Repair) uygulamasını açın.
  3. Parolayı Sıfırla seçeneği ile parolanızı sıfırlayın.

Eğer sıfırdan format atıp yeni işletim sistemi kurmak isterseniz bu aylarda Pardus 25 çıkacak. Direkt onu kurmanız daha iyi olur.

Hocam kusura bakmayın lütfen paradusta çok aktif değilim canlı USB den nasıl açacağım acaba

Hocam kurulum USB yi nasıl olusturacagim elimde yok da

Açabildiğiniz başka bir bilgisayardan Pardus kalıp dosyasını usb belleğe yazdırmanız gerekiyor.
Pardus ile yazdıracaksanız Pardus Disk Kalıbı Yazıcı programı ile yazdırabilirsiniz.
Windows ile yazdıracaksanız rufus (dd modu) ya da ventoy programı ile yazdırabilirsiniz.

Hocam peki

Bu özellikteki bilgisayara format n güncel hangi isoyu kurmami onerirsiniz

Merhaba

Bilgisayarınız giriş seviyesi bir cihaz ama son sürümü destekler rahatlıkla kurabilirsiniz

Hacam diskiniz ssd ise pardus gnome 23.4 kurabilirsiniz. Ben bir ay öncesinde sizin bilgisayardan daha düşük özelliklere sahip bilgisayara kurdum gayet güzel çalışıyor. Sadece ram kadar takas alanı belirleyin yeter.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.