Forum Görünümü ile İlgili Öneri

Merhaba

Bir kaç farklı tarayıcı ile denedim ama sadece bende mi böyle bilmiyorum, Hem diğer arkadaşlara sormak hem de küçükte olsa bir değişiklik önermek için bu konuyu açıyorum.

Sol üstte yer alan “Pardus Topluluk Portalı” linki logonun üstüne geliyor ve hem görsel olarak beni rahatsız ediyor hem de konuların içinden anasayfaya gitmek istediğim zaman keskin nişancı gibi tıklama yapmak zorunda kalıyorum.

Yaşadığım sorun ve önerim ile ilgili ekran görüntüsü ektedir.

pardus-forum-gorunum

Aynı sorunu yaşıyorum. Öneriniz çok daha ideal. Zira yanlışlıkla portal sayfasına çok gitmişliğim var. Ayrıca bu sorun haricinde forum seçimi(yazılım) aslında ideal değil. Mesela birine yanıt vereceğim zaman “comment” butonu duruma göre kayboluyor. Ben de yanıtlayacağım kişiyi @ ile alıntılamak zorunda kalıyorum. Bir diğer sorun paragraf. Paragraf bıraktığım zaman forum otomatik olarak aradaki boşluğu siliyor. Bunu istemiyorum. Ne bileyim, paragrafları yıldızla ayıramıyorum. Yıldız atarsam bir fonksiyon devreye giriyor. Bir iletiyi kalp ile beğenmek istemiyorum; onun yerine beğeni butonu olsa daha iyi olurdu. Çünkü bir “erkek” kullanıcıya “kalp atmak” bana tuhaf geliyor. Buna benzer, şu an aklıma gelmeyen birçok sorunlar var ama bunlardan bahsedip etmemek arasında kaldığımdan şu ana kadar söylemedim. İdeal bir forum yazılımı değil. Alternatif bir forum yazılımına geçmek bence çok iyi olurdu.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.