Forum İçeriğinin Geliştirilmesi ve Yeni Başlık Önerileri

Merhaba

Pardus işletim sistemine olan ilginin artması ve son günlerde yaşanan aktiflikle beraber foruma gelen sorularıda göz önünde bulundurarak forum içeriğinin geliştirilmesi için bir kaç önerim olacak.

Her ne kadar burası Pardus işletim sistemi için bir destek forumu olsa da Pardus üzerinde çalışan uygulamalar ve uygulama geliştiricilerin karşılaştığı sorunlarla ilgili ilk başvurduğu yerde burası, Pardus’un linux tabanlı olması ve son yıllarda özellikle yapay zeka teknolojileri sebebiyle Linux sistemler üzerinde çalışan kişi sayısını bir hayli arttırmış ülkemizde de Pardus bu durumdan olumlu şekilde etkilenmiştir. Bu durumu göz önünde bulundurarak forum gelen sorular ve kullanıcı kitlesinin merak ettiği konularda değerlendirildiğinde aşağıdaki başlıkların foruma eklenmesi ve forumu ziyaret eden kullanıcıların bu başlıklarda paylaşımlar yapabilmesi hem kullanıcılar hem de Pardus ailesi için daha faydalı olacaktır.

Bu yeni başlıklar yazılım geliştirmek isteyen kullanıcılar başta olmak üzere Pardus işletim sistemini daha etkin kullanmak isteyen herkese de katkı sağlayacaktır.

Saygılarımla.



Siz Bu Öneriye Katılıyor musunuz?

  • Evet
  • Hayır
  • Karasızım
  • Çoğunluğa Katılıyorum

0 oylayanlar

Hepsi belki fazla olabilir ama dediğiniz gibi yeni başlıklar eklenebilir.

Konuyla ilgili başka yorumu olan …

Selamün Aleyküm

İlgili konu başlıklarını düşününce genel bir bilişim/yazılım forumu gibi duruyor.
Pardus ve onun çevresindeki konu başlıklarından biraz uzaklaşıp daha genel bir hâl alır kanaatindeyim.

Bu forum büyük çoğunlukla yeni başlayanların ve ne yapacağını bilmeyenlerin genel olarak ilk başvurduğu forum.

Haliyle yukarıdaki listeye dönüşmesi biraz yeni kullanıcıyı iter. Ama yazılım geliştirme isteyenler için alt başlıklandırmaya gidilebilir. Zaten yazılım ve donanım şeklinde ana başlıklar var. Gerekirse onlar alt başlıklandırma ile çoğaltılabilir.

Ama yeni başlıklar eklenmesi iyi olur. Mesela MEB, Diyanet gibi başlıklar da lazım. Belgeler ve eğitim videoları başlıkları genel başlığından çıkarılıp ayrı başlık yapılabilir vs.

1 Beğeni

Merhabalar,

Aslında güzel olabilir. Örneğin yazılım konu başlıkları dolaylı olsa da Pardus’la ilgili konular. Bir çok kişi Pardus için yazılımlar geliştirmek istiyor. Bu konuda bu başlıkların olması çok yararlı olacaktır. Genel olarak bakmak gerekirse de internette bir konu hakkında araştırma yapınca karşımıza Pardus Forum’un çıkması Pardus’u daha da tanınır yapacağına inanıyorum. Bence bir kullanıcı bir araştırma vasıtasıyla foruma gelince merak edip “ya bu Pardus da neymiş bir bakayım” diye Pardus hakkında bilgi sahibi olabilir. Hala günümüzde Pardus hakkında bilgisi çok az olan insanlar var.

Konu başlıklarının hepsi eklenmese de en azından programlama, geliştirme ortamları ve robotik kesinlikle eklenmeli diye düşünüyorum.

Tam olarak yapılmasını istediğim olay bu, desteğiniz için teşekkürler.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.