Öncelikle emeği geçen arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim.
Forumda konu başlatırken yada herhangi bir konuya cevap yazarken onay bekleme aşamasında yazdıklarımızı editleyemiyoruz gördüğüm kadarıyla. ya silmemiz gerek yada olduğu şekilde bırakmalıyız.
Oysa küçük yazım hataları v.s. gibi nedenlerle yazdıklarımızda onay sürecinde küçük değişiklikler yapabilsek güzel olurdu bence.
Bir başka konuda forumun kullanımını anlatan bir başlık açılsa nasıl olur diye düşünüyorum. Forumda çok yeniyim. Pardusta da yeniyim.
Pardusu kurcalaya kurcalaya çözmeye/alışmaya çalışıyorum. Çokta zor değilmiş gibi geliyor bana.
Ama mesela forumdaki herhangi bir konuya cevap yazmak istediğimde önceki cevaplardan alıntı nasıl yapıldığını bulamadım.
Bu tür kısa bilgiler içeren bir başlık iyi olmazmıydı? Gelecek sorulara ve yorumlara görede güncellenirdi.
Naçizane fikirlerimi paylaşmak istedim.
herkese bol neşeli günler dilerim.
Öncelikle merhaba.
Alıntı yaparken ilk etapta zaten yanıtla butonuna basmak lazım geliyor. Daha sonra açılan ilgili pencerede menü barının sol en üst kısmında bir tane sohbet baloncuğu simgesi gibi bir şey var. Ona basıp içindeki kısımları düzenleyerek alıntı yapabiliyoruz hocam.
Mesajlar onay beklemesine takılmıyor. Sonradan yeni üyeler için böyle bir yenilik getirdilerse orasını bilmiyorum. Emin olmalısınız.
Diğer söylediklerinizin hepsi var. Düzenleme, alıntı vb var. Düzenleme için mesajınızın altındaki simgelere dikkat edin kalem simgesi var. Alıntı yapmak için alıntıladığınız cümleyi seçin, alıntıla diye seçenek çıkacaktır.
Selamün Aleyküm
Üye olunca @discobot forum içerisindeki yazışma yerinden bir ileti gönderir. Oradaki yazışma aslında bir eğitim içeriyor. O kısmı tamamladığınızda forumun kullanımı ile ilgili tüm bilgilere sahip olmuş oluyorsunuz.
Selametle…