Forum sitesinde üyelerin birbirini takip edebilmesi

Selamün Aleyküm…

Forum sitesinde yeniyim. Pardus’u kullanmaya başlayalı da bir hafta oldu. Yerli sistemimiz olduğu içinde ilgili ve meraklıyım. Daha iyi anlamaya çalışıyorum. Bu niyetle foruma girdim.

Bazı kullanıcılar sorulara açık bir şekilde izah ederek ve güzel bir yazı ile cevap veriyor. Bu cevaplarda tatmin edici oluyor. Bu şekilde cevap yazan veya konu açan kişilerin profiline girerek diğer konu ve yanıtlarına da bakıyordum.

Ancak fark ettim ki, forumda kişiyi takip etme özelliği bulunmuyor. Eğer olsaydı faydalı yazıları ve cevapları olan kişileri takip etmek ve onların yazdığı yazılardan haberdar olmak isterdim. (Takip ettiğin kişilerin paylaşımları gibi) Kişilerin takip ettiği ve takip edildiği hesaplarda profilinde sayı olarak veya kişileri görebilme özelliğiyle eklenmiş olsa güzel olurdu. Bir nevi sosyal medyada takip ettiğimiz hesaplar gibi olmuş olur. En azından sosyal medyada alakasız konularda vakit harcanacağına burada ilgi duyduğumuz alandaki kişilerin paylaşımlarını takip etmekle forumdan daha iyi bir şekilde istifade edebileceğimizi düşünüyorum…

Faydalı bulduğunu yazıya yer işareti koyabilirsiniz. Daha sonra bulmanız kolay olur.

Bende öyle yapıyorum. Ancak kullanıcı genel olarak da takip edebilmek güzel olurdu. Takip ettiğim kişilerin yazılarının bir alanda toplanması da eklenebilir.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.