Forum Twitter İle Giriş Yapma Sorunu

Bu Gönderi Üzerine Forum’a Üye Olmak İhtiyacı Hissettim. Ve Oldum Ancak Üye Olurken Bazı Problemler İle Karşılaştım. Twitter Üzerinden Bu Sorunları Zaten Belirttim.

Forum’a Twitter İle Giriş Yapmak İstediğimde Aşağıdaki Popup İle Karşılaştım.

Eposta Girmem İsteniyor. Twitter’dan Email Bilgim Alınmıyor Ve Ya Benim Ayarlarımdan Dolayı Alınamıyor. Ancak Eposta Etiketi Altındaki Alana Tıklayamıyorum. Bu Alan Disabled Edilmiş Durumda. Bilginize.

Formu Gönderebilmek Adına Tarayıcı Konsolundan Bu Alanı Enabled Ettim Ve Tek Kullanımlık Bir Mail Adresi İle Kayıt Olmayı Denedim. Ancak Sistem “Yanlış kullanıcı adı, e-posta ya da parola” Şeklinde Bir Hata Oluşturdu. Bir Önceki Mesaj İngilizceydi Bu İse Mesaj Türkçe.

Asıl Problem Şu Ki: Eğer Twitter’dan Email Bilgim Alındı İse Neden İlk Hata İle Karşılaştım.Alınmadı İse Üye Olmaya Çalışan Bir Kullanıcıya Neden Yanlış Eposta Kullanıcı Adı Ya Da PAROLA Şeklinde Bir Hata Mesajı İle Yanıt Veriliyor? Sanırım Forum Sisteminizin Bakım Vakti Gelmiş

Sisteme Github İle Login Olmayı Başardım Bu Arada Github’a Da Tek Kullanımlık Mail İle Kayıt Olmuştum🤣Yani Demem O Ki Eğer Bunu Engellemek İstiyorsanız -Ki Engellemeniz Gerekmez- Github’un Onayladığı Mail’i Tekrar Onaylatmanız Gerekiyor.

Durumu bilgi@pardus.org.tr mail adresine bildirebilir misiniz acaba? Sorunla ilgili bir talep açılmış olur.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.