Selamunaleyküm
Bayadır forumda kullanıcı ile alakalı herhangi bir işlem yapamıyorum profilimde kaydedilen konular vardı bazen ihtiyacım oldu mu giremiyorum hata veriyor
Bende de aynı sorun var…
Çok uzun zamandır söz konusu ve başka sıkıntılar var. Bir el atılması lazım. Bir de benim dikkatimi çeken, Pardus destek ekibi açılan konulara eskisi kadar sık mesaj yazmıyor. Acaba destek ekibindeki personel sayısı mı azaltıldı, ya da Pardus üzerinde yoğun olarak geliştirme çalışmaları ile mi meşguller bilmiyorum. Belki sadece bana öyle geliyordur ama foruma ilk üye olduğum zamanlar Kaan bey, Cüneyt bey, Yunus Emre beyler başta olmak üzere bazı yetkili isimler çeşitli taleplere daha erken dönüş yapıyorlardı. Belki de forum problem çözümü konusunda belirli bir doygunluğa ulaştı ya da topluluk kısmen kendi problemlerini çözmeyi öğrendi ondandır. Ya da belki de Pardus yaygınlaştırılması hususunda istenilen ivme yakalanmadı. Tüm bunlar benim için soru işareti.
Kendi adıma Windows’u unuttum diyebilirim. Komple Pardus kullanıyorum ve çok seviyorum gerçekten. Çalıştığım tüm okul laboratuvarlarına Pardus kuruyorum. Öğrenciler üzerinden tanıtım yapıyorum. Yetişkinlerin alışkanlıklarını değiştirmek gerçekten zor ve karşı tepki alabiliyoruz. Ama öğrencilerin kemikleşmiş alışkanlıkları yok, değişime açıklar.
Profile giremediğim için mail adresimi değiştiremiyorum.
Forum düzelmiş arkadaşlar. Hayırlı olsun. Az önce sorunsuz girmeyi başardım.
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.