Genel değerlendirme (öznel)

Son 3 gündür toplamda 40 saati aşan bir süre boyunca Pardus projesiyle ilgili duyurular, geçmiş tartışmalar, kullanıcı geri bildirimleri, web servisleri, dokümantasyonlar ve proje yol haritası dahil olmak üzere hemen her noktayı kapsamlı bir şekilde inceledim.

Teknik katkı yapılabilecek çok fazla alan olduğunu görüyorum; ancak tüm bu incelemenin ardından şu sorunun cevabını açık şekilde bulamadım:

Projeye dışarıdan (gönüllü) katkı kabul ediliyor mu? Eğer ediliyorsa, proje yöneticilerinin veya geliştirici ekibin böyle bir niyeti açık ve resmî olarak mevcut mu?

Kod, güvenlik, sözdizimi, çeviri, belgeler, kullanıcı arayüzleri gibi farklı alanlarda — belirli bir alan sınırlaması olmaksızın — katkı sunabilirim.

Eğer gerçek ve sürdürülebilir bir katkı mekanizması varsa, şu anda üzerinde çalıştığım diğer projeleri askıya alarak bu projeye tam zamanlı olarak katkı sağlamayı ciddi şekilde değerlendiriyorum.

Net bir geri bildirim alabilirsem çok memnun olurum. Teşekkürler.

Merhaba,

Linkini paylaştığımız Gönüllü portalımızdan Bize Katılın butonuna basarak katkıda bulunmak istediğiniz konuyu seçebilir ve yönergeleri takip edebilirsiniz.

3 Beğeni