Gnome 23.2 sürümünde bu sıkıntı yoktu . 21.5 sürümüne geçtim hızlı ve az ram kullanıyor diye fakat wifi bağlantısında hız düşüklüğü problemi var . Normal Kabloluda ve Wifi Üzerinden Android bağlantım çok iyi . Sadece 21.5 sürümü wifi bağlantısında hız problemi var nasıl düzelir . Düzelmezse mecbur geçicem 23.2 ye .
İki sürüm arasında ciddi bir RAM kullanım farkı bulunmamakta. Pardus 23 sürümünü kullanmanız daha isabetli olur.
23.2 de sıkıntı yoktu diye biliyordum. Ondada hız düşüklüğü yaşadım. W10 kurup deneyeceğim bu sorun işletim sistemiyle mi alakalı yoksa wifi adaptörü ile alakalı deniyecefim
Aynı sorun w10 işletim sistemindede devam etti. Yani Pardus işletim sistemi kaynaklı değil. Kendime has yöntemler uyguladım. Anten sök tak , USB bağlantı yerleri sök tak , wirles antenini çiçek saksının içine saplayıp denedim olmadı. Farkettimki wifi adaptörünü pc kasası yada 3lü prizden uzaklastirdim sorun düzeldi. W10 deneyimi nasıldı 23.2 ye devam.
Bu arada /usr/share/locale/tr/
sizin çeviri istekleriniz burada .mo, .po uzantılarını öğrenmelisiniz.
Sorun düzeldi . Tahminimce manyetik alan sebebi ile yaşadım bu problemi . Wifi adaptörünü uygun bir yere konumlardım .
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.