GNOME 49 'a Geçiş

Issues · GNOME / mutter · GitLab Buraya Pardus 25 Gnome sürümündeki bir hatayı bildirdim . Cevap olarak “Version 48 is no longer supported upstream. The oldest supported version is 49. See GNOME Release Calendar - GNOME Release Notes

Gnome 49 da yaşarsam sorunu incelenecek miş . Fakat Pardus 25 bu işe çok uzak gibi ne olacak bilemedim :frowning: okadar emek verdim . 1 aydır sorunu kodlarda arıyoruz ne yapsan olmadı. Pardus 25 Gnome 49 gelsede denesek :frowning:

Size katılıyorum. Pardus masa üstü ortamlarını debian ile eş zamanlı götürmek zorunda değil. Pardus, paketlerinin çoğunluğunu bildiğim karıyla kendi deposu üzerinden sağlıyor. Gnome 49 paketleyerek atabilir. Debian gnome 49’u şu anda deneysel de olsa destekliyor. Debian bazı uygulamalarda gnome 50’yi test ediyor.
https://people.debian.org/~fpeters/gnome/debian-gnome-49-status.html

Kurum ve kuruluşlar ile stabilite arayanlar için debian stable gibi bir sürüm,
son kullanıcı ve güncel sistem kullanmak isteyenler için bir sürüm gibi ayrı ayrı olmasından yanayım her zaman. Yazılım güncel olmalı ki teknolojiyi yakından takip edelim. ben bunun çok zor olmayacağını düşünüyorum.
Belkide en azından bir komut ile stabil sürüm bile olsa uygulama bazında güncele geçebilmek desteklenebilir belki…
:s

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.