Sizdede bu sıkıntı varmı ?
Sonuç olarak başka bir hesap makinası kurdum sorunsuz çalışıyor .
GNOME’de bende pencere kaplamada (büyütmede) bazı sorunlar vardı özellikle varsayılan dosya yöneticisinde bu sorunu yaşıyordum. Bende doğrudan KDE ve XFCE’ye geçiş yaptım. Dizüstünde XFCE, masaüstünde KDE kullanıyorum.
Evet aynı sorun benim bilgisayarda da yaşanmaya başladı. 3.38 yükledim şimdilik sorunsuz çalışıyor.
http://ftp.tr.debian.org/debian/pool/main/g/gnome-calculator/gnome-calculator_3.38.2-1_amd64.deb
Linkteki uygulamayı kurdum çalıştı . Sonrasında güncellemesi geldi . Güncelleme yapınca son versiyonu sorunsuz çalışır hale geldi . Sorun düzeldi .
Linke tıkladığımda herhangi bir indirme veya başka bir sayfa açılmıyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama yine arkadaşın aldığı gibi bir hata alıyorum.
bağlantı adresini kopyala diyip tarayıcıda yeni sekmeye yapıştır ve git diyince indirme ekranı geliyor direk bendede aynı sıkıntı oldu bu önerdiğim şekilde deneyince indirdim .
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz şekilde yaptım versiyon düşürdü, sonrasında güncelleme yapınca tekrar eskisi gibi hata verdi.
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.