Gnome tarayıcısı - Eolie (Flatpak ile)

Merhaba Arkadaşlar,

Gnome tarafından geliştirilmiş web tarayıcısını ( Web browser ) tanıtmak isterim oldukça hafif, kullanımı kolay, acık kaynak yazılımlı ve bence seveceğiniz güzel bir tarayıcı

Kurulım:

1. Öcelikle flatpak yükleme aracını yüklemeyenler icin:
    [Nasıl] Flatpak Aracını Yükleme

2. Terminal ac ve kopyala:
    flatpak install flathub org.gnome.Eolie

3. Sistemden kaldırmak icin terminal ac ve kopyala:
    flatpak uninstall org.gnome.Eolie

4. Menü de arat ve çalıştır

Tanıtım:

#linux pardus #ubuntu #debian

3 Beğeni

Selamlar Tanju bey. Eolie yüklerken gnome de yükler miyim ve DDE olan bilgisayarım gnome mi olur?

Mesut hocam sadece bu program(Eolie) kurulacaktır, gnome ile ilgili diğer paketler kurulmayacaktır.

Teşekkürler Tanju hocam. Ancak aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi yazılar çıkıyor ve bundan varsayılan olarak gnome’nin kurulacağını anlıyorum. Doğru mu anlıyorum yanlış mı bilmiyorum. Bu nedenle Eoile’yi kurmakta tereddüt ediyorum.

Mesut hocam eolie tarayıcısı icin bu 5 container ihtiyacı olduğunu söylüyor ben de kurdum şuan gnome desktop kurulu değil. eğer memnun kalmasanız kaldırabilisiniz. :smiley:

şuan bir daha baktıp gnome desktop yok, işte container sistemi bunu icin tasarlanmıştır diğer bağimlıklara ihtiyaç olmadan kurulum olmasıdır.

1 Beğeni

Kurdum Eoile’yi. Dediğiniz gibiymiş. Teşekkürler.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.