GNOME’de pencereyi büyütürken, küçültürken, yana yaslarken vb. işlemleri gerçekleştirirken pencere görünümü bozuluyor. Genellikle varsayılan dosya yöneticisinde bu soruna rastladım ama bazı vakitlerde diğer uygulamalarda da oluyor. Bu sorun sanırım GNOME tarafıyla ilgili, çözümünü bilen birisi var mı?
Aynen ben de yeni fark ettim. Daha önce böyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum.
Bende de oluyordu. Pencere animasyonlarını kapattım, sorun kalmadı:
Ayarlar > Erişilebilirlik > Animasyonları Etkinleştir 'den devre dışı bırakılabiliyor.
Ben Pardus’ta GNOME kullanamayınca temiz bir Debian KDE kurulumu yapmıştım. Şimdi Debian’a GNOME/stable kurdum. Bu sürümde bir sorun yok. Acaba Pardus GNOME sürümünü TESTING versiyonu ile mi oluşturdular.
Bende herhangibir sorun gözükmüyor . Gnome masaüstüne geçip temayı Gnome yaptım . Animasyonlarıda açtım bir sıkıntı görmedim . Cinnamon masaüstünde de sıkıntı yok . Gerçi nasıl bir sıkıntı bozulma idrak edemedim . Fakat farkettiğim bir sıkıntı yok .
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.