Gimp, photoshop tarızında bir uygulamayı tanıtmak isterim. Gravit Designer parmaklarınızın ucunda tam özellikli, ücretsiz bir vektör tasarım uygulaması.
Terminal aç ve kopyala: flatpak install flathub io.designer.GravitDesigner
Bilgisayardan kaldırmak icin terminal aç ve kopyala: flatpak uninstall io.designer.GravitDesigner
Menü de arat ve çalıştır
Resmi Sitesi :Web-based vector graphics – Corel Vector Not : Bug icin terminali açıp güncelme yapınız: flatpak update NOT: Resmi sitesi container olarak snap kullanmaktadır, flatpak topluluk tarafından sunulmuştur. snap ile kurulumu isteyen varsa alta yoruma yazınız.
@tanju bey teşekkürler ben arch linux kullanıyorum ve aur da (resmî depolarında) gravit designer progamı var oradan yükleyeceğim gerekirse flatpak’te ayni sekilde resmi deposunda var https://aur.archlinux.org/packages/gravit-designer-bin/
Videoyu izledim gimpten daha iyi olduğu kesin ve arayuzu photoshopa çok benziyor
En yakın zamanda kurulumu yapıp kullanmaya başlayacağım
Batuhan hocam size önerim flatpak veya snap depolarından yüklemeniz çünkü bu container (flatpak ve snap) sandbox sistemi ile kötü yazılımlara karşı ek güvenlikle geliyor. aur depolarıdan bildiğim kapadarıyla yok, scriptine baktığımda ben göremedim.