Güncelleme sonrası pardus-power-manager açılmıyor

Terminalde aldığım mesaj:

pardus-power-manager
/usr/share/pardus/power-manager/src/main.py:60: PyGTKDeprecationWarning: Using positional arguments with the GObject constructor has been deprecated. Please specify keyword(s) for "parent, flags, message_type, buttons, message_format" or use a class specific constructor. See: https://wiki.gnome.org/PyGObject/InitializerDeprecations
  dialog = Gtk.MessageDialog(Gtk.Window(),
/usr/share/pardus/power-manager/src/main.py:60: PyGTKDeprecationWarning: The keyword(s) "message_format" have been deprecated in favor of "text" respectively. See: https://wiki.gnome.org/PyGObject/InitializerDeprecations
  dialog = Gtk.MessageDialog(Gtk.Window(),
/usr/share/pardus/power-manager/src/main.py:60: PyGTKDeprecationWarning: The "flags" argument for dialog construction is deprecated. Please use initializer keywords: modal=True and/or destroy_with_parent=True. See: https://wiki.gnome.org/PyGObject/InitializerDeprecations
  dialog = Gtk.MessageDialog(Gtk.Window(),

Güç yöneticisi Laptop olmayan cihazlarda çalışmamak üzere tasarlanmıştır. Eski sürümünde bu ayarlama yapılmadığı için arayüzü açılsa dahi işlevsizdi. Şu anki sürümde bu eksiklik giderildiği için hiç çalışmamaktadır.

Size güç yöneticisini açmaya çalıştığınız zaman bu bilgisayarın güç yönetimine ihtiyacı yoktur uyarısı verip sonra da kapanması gayet normal bir davranış. Bu bilinçli olarak böyle tasarlandı. Terminalde aldığınız uyarı ise deprecated olmuş olan bir kütüphane kullanılmasından kaynaklı önemsenmeyecek bir uyarı mesajıdır.

4 Beğeni

Paketi kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilir misiniz?

Denedim, sonuç aynı.

Stackoverflow’da bir çözüm var bu hata mesajı için ama bunlar terminalde mi yazılacak onu tam anlamadım. Hatayı alan kişi bununla çözüldüğünü belirtmiş.

def report_error(self, reason):
    dialog = Gtk.MessageDialog(parent=Gtk.Window(), flags=0, message_type=Gtk.MessageType.INFO, buttons=Gtk.ButtonsType.OK, text="Something went wrong")
    dialog.format_secondary_text(reason)
    dialog.run()
    dialog.destroy()

Bir şeyler yanlış gitti mesajı vermek için tanım yapılıyor sanırım bunlarla. Çözüm bu olmayabilir. Bilgili arkadaşları davet ediyorum.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.