Hesabıma erisemiyorum

Pardusu 2 aydir kullanıyorum. Bugün işlerimi hallettikten sonra kapatmaya çalıştım. Fakat çıkış yap dışındaki tum sevenekler disable durumdaydı. Secilemiyirdu. Ben de çıkış yap dedim. Siyah ekranda kaldı. Ben de düğmeden manuel kapattım. Suan pc açılıyor. Pardus ekraninda uzun süre takılıyor, o Yuvarlak dönüyor. Sonra siyah ekran. Recivery modda startx yapınca home dizini altında dosyalarım var ama hala çıkış yao dışında tum secenekler disabe. Giriş yapamıyorum. İçinde önemli dosyalar var lütfen bir çözümü olmalı :pray:

2 Beğeni

Bilgisayarda yer kalmamış olabilir.
Sorun baska biseyde olabilir ama Pardusu kurdugun USB ile sistemi Canlı olarak açıp dosyalarini kurtarabilirsin.

1 Beğeni

Selemun Aleykum. Öncelikle Pardus’u kurduğunuz ortamı ve verileri kopyalamak için Çıkartılbilir belleği cihazınıza bağlayınız. Ardından Temel Giriş Çıkış Sistemi (BIOS) 'da Boot menüsünü açarak kurulum ortamını en başa alınız. Sonra sisteminizi Pardus Canlı üzerinden açınız. Dosya yöneticisini açın. Sonra bilgisayarınızın hardiskinden /home klasörünen kullanıcınızdaki verileri yedekleyin. İşiniz bitince tekrar temiz bir kurulum yapmanızı öneriyorum. Hayırlı günler.

Yer vardi, başka bişi oldu ne oldu bilmiyorum. Kendi kendine. Bu konuyu doldurmamin üzerinden 2 hafta geçti zaten gittim elementary os yükledim sorun olursa onda da başka dağıtıma geçerim. Bir sürü dağıtım vsr :man_shrugging:t2::slightly_smiling_face:

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.