kertable
(Meriç)
Aralık 26, 2016, 6:53öö
1
Windows işletim sistemlerinde kullanılan İdm ( İnternet download manager ) programının benzeri Pardus’ta kullanabileceğimiz program var mı?
Ben Flareget Download Manager İsimli bir program buldum fakat program 10 günlük deneme sürümü, Denemek isteyenler:
Konsolu açarak " sudo apt-get install flareget " yazıp entere basar ve root şifresini girerek
ya da
Apper Yazılım yöneticisinden flareget diye aratarak indirebilir.
6 Beğeni
kget, uget kullanabilirsiniz. Kurumsal Pardus depolarda flareget bulunmuyor.
6 Beğeni
Ali.KOCA
(https://t.me/HurrPardus)
Aralık 26, 2016, 12:33ös
3
1 Beğeni
Forjest
(GNU/Linux-User)
Aralık 29, 2016, 6:41öö
4
Internet Download Manager,Alternatifi programlar:
Uygulamaların indirme linkleri ve kaynak linklerini ekledim deneyip kullananlar ve farklı uygulamalara yönelik bilgi ve deneyimlerini konu altından belirtmiş olurlar ise,bizlerde istifade etmiş oluruz iyi forumlar kolay gelsin.
FlareGet
32 bit indirmelinki
64 bit indirmelinki
Kaynak
Xtreme Download Manager
İndirmelinki
Kaynak
3 Beğeni
nefsim
(Yunus)
Şubat 26, 2018, 10:36öö
5
Arkadaşlar güncel olarak denediğim iki güzel programdan bahsedeyim…
Chorme eklentisi olan All video downloander; Bu basit eklenti video sitelerinde her videoyu yakalıyor indirmesini tarayıcı üzerinden yapıyor.
Xtreme downloader : Xtreme Download Manager - Browse Files at SourceForge.net
Buradan güncel sürümü .install.sh dosyasını kurarak sorunsuz kullanabilirsiniz. Program içeriğinde 4,5 tarayıcı addonslarını destekliyor. Bunu kullanıyorum tavsiye ederim…
8 Beğeni
sezmen
(Sezgin MENDİL)
Şubat 26, 2018, 5:35ös
6
Yunus Bey Xtreme Downloader’i sayenizde keşfettim, kurdum ve çok memnun kaldım. Teşekkürler.
1 Beğeni
rapunix
(Melih)
Mayıs 1, 2018, 9:39öö
7
Firefox için; Video DownloadHelper isimli bir eklenti mevcut.Eklenti
2 Beğeni
İDM (İnternet Download manager) programı linux alternatifi Gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:
Nasıl çalıştıracağım?
1 Beğeni
sezmen
(Sezgin MENDİL)
Ekim 30, 2018, 1:44ös
11
İndirme linkine tıklayarak uygulamayı indirin.
Sıkıştırılmış dosyayı çıkaraın.
İçinde nasıl kurulacağı ve tarayıcıya nasıl entegre edileceği ile yardım dosyası mevcut.
Komutu girerek kolayca kurup kullanabilirsiniz.
1 Beğeni
oguzhan
(Oğuzhan)
Ocak 2, 2019, 5:19öö
12
Ben j downloaded kulanıyorum JDownloader.org - Official Homepage ama malesef bilgisayara telefonla internet veriyorum uyumsuz rlt8187 sağ olsun
1 Beğeni
Ben de Firefox eklentisi video download helper kullanıyorum. Herhangi bir problem de yaşamadım. Tavsiye ederim.
1 Beğeni
IDM güzel bir download yöneticisi ve sürekli güncellenmektedir. Güncel sürümünü ve yenilikleri bu adresten öğrenebilirsiniz.
[Internet Download Manager 6.340 Final Ücretsiz indir ](http://IDM Son Sürümünü indir)