Merhabalar
Bilgisayarım ilk açtığımda Advanced options menüsünden recovery mode açabiliyorum sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
Yazınızdan tam anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla Pardus’u normal açtığınızda açılmıyor fakat recovery mode ile açtığınızda açılıyor.
Tam olarak nasıl açılmıyor, örneğin siyah ekranda mı kalıyor? Nvidia sürücüsü kurmayı mı denediniz? Veya Pardus’u kurdunuz ve ardından böyle mi oldu?
Sizin bilgisayarınıza ait hiçbir bilgimiz yok, sorunu çözmek için yaşadığınızı ve bilgisayarınız hakkında bilgileri tam paylaşırsanız yardımcı olalım.
Bilgisayarıma sorun program yükleyip kaldırınca oldu.
Yanlışlıkla bir şeyleri silmiş olabilirim.
Bilgisayarımı açtığımda Advanced options menüsünden recovery mode iken komut satırı gibi bir siyah ekran çıkıyor. Aşağı doğru yazılar yazdı.
Devam etmek için Enter diyor.
Enter basınca açılıyor. Çalışmasında başka sıkıntısı yok.
Bu adımları her açılış da yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarınızı ilk açtığınızda karşınıza GRUB ekranı gelir, orada Advanced Options seçeneğini seçmeyip direkt Pardus’u seçin ve açmayı deneyin, açılmıyor mu? Tam olarak ne oluyor bunu yapınca?
Örneğin bu ekran görüntüsünde 2. sıradaki değil, ilk sıradakini seçip açmanız lazım bilgisayarınızı.

Kernel panic sorununu bende yaşadım Pardus 25 kurulum sırasında . Yapay zekaya sorma gibi bir hata etme
bir sürü tuşa bastırıyor . Sabaha kadar uğraştırdı abartısız .
Çözümü USB belleği Ventoy ile bot edince İSO yu düzeldi . Abartısız sabah ezanına kadar uyanık kalmıştım çözümü bukadar basit şey için . Sizde İso dosyasını Ventoy ile bot edip kurulum yapın .