Hocam sanırım buldum. Bende işe yaradı, umarım herkese çözüm olur. Sizin dediklerinizden kopya çektim, deneme yanılma yöndemiyle hallettim. Müsadenizle anlatmaya çalışayım
;
Öncelikle ayarları açıp kişisel başlığı altındaki “Pencere Yöneticisi İnce Ayarları” seçeneğine tıklayalım.
Açılan pencerede birleştirici sekmesine tıklıyoruz ve “Görüntü düzenlemeyi etkinleştir” üzerindeki işareti kaldırıp görüntüdeki gibi olmasını sağlıyoruz.

Ardından paket yöneticisi üzerinden görüntüdeki iki paketi yüklüyoruz. Yükleme bittikten sonra compton’ u çalıştırıyoruz ve dalgalanma sorunu bitmiş oluyor. Ancak yaptığımız işlemin her oturumda gerçekleşmesi için başlangıç programlarına eklemeliyiz.
Tekrar ayarları açıp sistem sekmesi altındaki “Oturum ve Başlangıç” sekmesini açıyoruz.
Açılan pencerede “Uygulama Otomatik Başlat” sekmesine tıklayarak sol alt köşedeki ekle butonuna tıklayalım.
Ardından yukarıdaki bilgileri giriyoruz ve işlemimiz tamam.
İnşallah herkes için çözüm olur.



