Öncelikle internetten görsel indirirken bir önceki kaydettiğim dosyanın yerini göstermesi gerekirken abuk subuk ve ev dizinin alt alt alt… dosyasına kaydetmek istiyor ve bu durum aşırı sinirimi bozuyor her bir şey kaydedeceğim zaman aynısı ard arda birden fazla kaydetme işlemi yapmak istediğimde ruhum içimden çekiliyor sanki
Chrome tarayıcı için Ayarlar → İndirilenler → Konum ve indirmeden önce sor ayarlarını yaparak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Diğer tarayıcılarda da ayarlar aşağı yukarı aynıdır.
iyide fotodada gösteriyor zaten tarayıcı soruyor ama normalde yani daha öncelerinde ard arda bir şey kaydettiğimde önceki kaydettiğimin konumunu gösteriyordu .
şimdi sürekli istediğim konuma gitmem gerekiyor ve gizli dosyalara kaydetmeye çalışıyor
ev dizininin alt klasörlerine . ile başlayanlara gizli olanlara kaydetmek istiyor
windowstada veya muhtemelen herhangi bir işletil sisteminde benim öbür pc mde pardus o daha eski tabi ama ard arda indirmelerde önceki indirdiğimin konumuna getiryordu sizde denediğinizde farkedeceksiniz
Kullandığınız tarayıcı sıfırlamak ya da kaldırıp tekrar kurmak geliyor aklımdan çözüm olarak. Ben böyle yapardım tabi senkronizasyon aktif ise yedekleri kaybetmeyelim.
ben pardus deposundan indirdiğim chrome u kullanırken flatpak kurulumu gibi bir işlem gerçeklerştirdim buda pardus deposundan indirdiğim tarayıcılarda sorun oluşturdu kullanamadım bende gnome software den chrome u ve diğer tarayıcıları kurdum o şekilde sorunu çözdüm ondan sonra böyle oldu galiba tam hatırlamıyorum pardus mağazasından daha sonra tekrar indirp çalıştırmayıı denedim hiçbir şekilde açılmadı