İslami Test Soruları 500 adet

Bu bir Python kodu’dur. günlerce ugraştım…

50 adet test var…

Her test’te 10 soru var…

Seçmeli a…b…c…d… Şeklinde …

Test bitiminde doğru ve yanlış sayısı belirtiliyor…

İsim girmeli … PDF , QR kodlu , imza alanlı , Tarih formatı her şeyi dahil ettim …

Dep paketi yapıp Pardus da kullanıma sunmak istiyorum…

Windows da exe dosyası yapıp açılabilir…oldu…

WhatsApp da paylaşıyorum…

5 Beğeni

Fikir: Butonlu yapı ideal değil. İleri-Geri gitmeli yapabilirsiniz.

Soru ekranda görünür, altında a, b, c… diye radyo kutucukları görünür. Bunları işaretleyip ileri butonuna basılır. Son aşamada sınavı değerlendir yaparsınız. Puanlar görünür. Hangileri yanlış, doğru yanıt ne olmalıydı, gösterirsiniz.

500 tane soru çok olduğundan istediği soruya gidebilme imkanı da verebilirsiniz. Küçük bir pencereye soru numarası girerek o soruya atlayabilir.

islami

Bu arada verdiğiniz linkten kanalınıza erişemiyorum. Buraya kod olarak yapıştıramaz mıydınız? Ben kullanmayacağım ama whatsapı olmayan/erişemeyen kullanıcılar illaki vardır.

3 Beğeni

Güzel yorumlarınız için teşekkürler

1 Beğeni

Uygulamanın dağıtımı için Deb gibi dağıtıma özel formatlar yerine AppImage gibi formatları tercih edin. Böylece Pardus ile sınırlı kalmadan tüm Linux dağıtımlarında çalıştırılabilir.

WhatsApp uygulama paylaşmak için hiç olmayacak yer. Github gibi platformları tercih edebilirsiniz.

1 Beğeni

Elinize sağlık emek vermişsiniz.

Elinize sağlık, @16iso İsmail Bey.

Yazılım üretme veya geliştirme yapmışsınız. Bu sebeple yeni yazılımlarınız olursa bu başlık, yeni konu açmanız için uygun değil; bu sebeple forumuzdaki yazılım geliştirme başlığında gönderinizi yayınlayın olur mu? :+1: