İstemediğim wep sitelerini aramalarda nasıl çıkmamasını sağlayabilirim

Bazı internet sitelerini görmek istemiyorum . Bişi arattığımda istemediğim o sitelerde çıkıyor . Çıkmamasını istiyorum fakat bunu nasıl yapıcam bilmiyorum . Varmı bu aramaların benim ekrana çıkmaması için gereken bir yöntem .

2 Beğeni

Firefox kullanıyorsanız şu eklentiyi kullanabilirsiniz. Benzer başka eklentilerde bulunabilir.

2 Beğeni

Brave kullanıyorum .Brave deDenedim bunu fakat çalışmadı .

1 Beğeni

Başka yapılabilecek bir şey yok o zaman. Brave’de benzer eklentiler varsa onları kullanabilirsiniz.

2 Beğeni

sanırım bu sıkıntı arama motoru ile alakalı . Yani bu eklenti sanırım sadece google arama motoru için tasarlanmış . Google arama motorunda engelle bütonları çıkarken duck duck go da çıkmıyor . Eklenti google arama motorunda güzel çalışıyor engelle dediğinde . Fakat Duck DUck Go da çalışmıyor .

1 Beğeni

Bahsettiğim eklenti DuckDuckGo’yu desktekliyor ama eklenti ayarlarından aktif etmeniz gerekiyor. Eklentinin ayarlarına girip arama motorlarından DuckDuckGo’yu aktifleştirin.

2 Beğeni

Aynen bu şekilde. Eklenti çalışıyor mu?

evet . Bahsettiğiniz ilgili ayarı bulup işaretleyince çalıştı . Fakat istediği izin beni endişelendirdi . Gezindiğim wep sitelerinde bilgileri görüp değiştirmesi sıkıntılı değilmi.

Site erişimi

Bu uzantı, sitelerdeki verilerinizi okuyabilir ve değiştirebilir. Uzantının hangi sitelere erişebileceğini kontrol edebilirsiniz.
Ekran Görüntüsü - 2025-08-24 15-42-49

1 Beğeni

Sitedeki bilgileri değiştirmeden gizleyemez.
Normal bir izin.

3 Beğeni

Eklentinin arama motoru sayfasında çıkan sonuçları görüp inceleyebilmesi için o izne ihtiyacı var. Yoksa sonuçları görüp filtreyelemez. Güvenli bir eklentiye benziyor.

2 Beğeni

Google Chrome kullanıyorum.
En azından bildiğim bir site.
Firefoxda da rastlamadım böyle.

Bunun gibi durumlar için sistem seviyesinde kesin çözümler sunan bir uygulama: OpenSnitch
Bu sadece uygulama bazında izinler ile sınırlı değil, listenin en başına, en öncelikli olarak bir liste koyup (bir tek web tarayıcı ile sınırlı kalmaksızın) bu alan adları ile bilgisayarınızın hiçbir uygulamasının hiçbir alışverişi olmamasını sağlayabiliyorsunuz.

1 Beğeni