Karmaşık Paralo Yapmak İstemiyorum

Dün format çekmek zorunda kaldım .Sunucu kurdum . Elime yüzüme bulaştırdım . Dönüş yapmak istedim fakat Ventoy ile attığım imajda sistem kurulumunda hata verdi durdu . Neyseki Pardus Çalışan olarak çalıtırmaya izin verdi . Oradan Pardus yükle diyerek kurabildim . Fakat roman gibi şifre yazdırıyor bana . Üşengeç insanım ben :slight_smile: . Normal bir kurulum yapsam 2 tane karakter yazsan kabul ediyordu . Şimdi sırf bu yüzden birdaha format çekicem . Format çekmeden önce sorayım dedim düzeltme imkanı var mı bunu .

Selamünaleyküm hocam normalde kullandığınız masaüstü ortamının ayarlarından şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Ama uç birimden değiştirmek isterseniz

sudo su
passwd kullanıcı

Bir de ek olarak şifrenizi unutrsanız canlı Pardus ile başlangıç onar uygulaması ile şifrenizi sıfırmayabilirsiniz.

Bir de hocam ventoy kullanırken özellikle usb belleğinizi güvenle çıkar yapmanız gerekmekte. Yoksa bazen kopylama bitmiş gözükse de bitememiş oluyor. (Bunu farkeden kadar baya bi günümü gitmiştir :sweat_smile:)

2 Beğeni

ve Aleyküm Selam

Başlangıç onarma deniyeyim bi .

İlk yöntemi önermeyin, güvenli değil. Şifreler şifrelenmiş şekilde saklanmalıdır. Bu yöntem güvenli değil.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.