Kavuştum Pardus 25 Gnome Beta ' ya

Tepkime ve Ram kullanımı gayet güzel . Tema ikon paketleri güzel . Hiç İcon ve tema yüklemeye gerek yok çok hoşuma gitti .
Bu arada Kernel Panik hatası alanlar :slight_smile: nasıl halletim bilmiyorum . Allâh’ın yardımıyla halletim . Ama nasıl halletim bilmiyom :slight_smile: İso dosyanızın MD5 Kontrolünü yapın sağlamsa değişik Usb bot etme uygulamaları deneyin . Bios başlangıç ayarlarını kurcalayın . ben ne ettimde oldu anlamadım . Geceden beri uğraştığım ve olmıyan şey şimdi oluverdi :slight_smile:

Brave tarayıcısı açınca bilgisayar donuyor ve ekran renkleniyordu ne olduysa bilmiyom artık oda düzeldi :)    Fakat reklam engelleyicisindeki filtreler boş . Hatalı çalışıyor tarayıcı .  

Bu arada yapay zekadan uzak durun .

2 Beğeni

Bende Chrome yükledim. Programı açında ekran renklenip sistem donuyor.

1 Beğeni

Ne olduysa bilemiyorum şuan donmuyor ve renklenmiyor artık ekran . Düzeldi oda . Ama sorunlu çalışıyor özellikle Reklam engelleyici kısımında hata var filtreler yok olmuş . Filtre olmayınca heryer reklam doldu . böyle bir sıkıntı var düzgün değil malesef . Pardus 23.4 de bu sorun yok .

Firefox için uBlock Origin kullanabilirsiniz

2 Beğeni

ublock kurun eklenti olarak öneriririm

1 Beğeni

brave kurup dediğiniz gibi ublock kuracağım. Firefox çok hantal geldi . Alışmışım brave ye .

Firefox un ayarlarını değiştirdim reklam olarak gösterilen şeyleri kapattım o şekilde kullanıyorum

bende zen çok stabil çalışmadı

Xorg üzerinden GNOME geçiş yapınca düzeliyor tarayıcı sorunları . Sıkıntı Gnome (waylant) masaüstü . Brave Kurdum . Xorg Üzerinden Gnome seçtim dişli işaretinden düzeldi .