KDE Masaustu arka plan degistirmesini engellemek

Merhaba Ben Etap Pardus KDE masaustu ortami arka plan degistirilmesini engellemek istiyorum
internet uzerinde aradim denedim etap linux bozuluyor bu islemi yoneten dosya veya shell ve .desktop
olan bir uygulama adini verirseniz cok memnun olurum Lutfen Yardim Edin Bunu okul icin yapiyorum.

Hangi hesabın arka plan resminin değişmesini engellemek istiyorsunuz?

1 Beğeni

ogretmen hisabin arka plani

Yanlış anlamadıysam eğer; Tüm öğretmenleri tek bir öğretmen hesabından tahtayı açtırıyorsunuz. Zira her öğretmenin ev dizinleri ve ayarları kendine özeldir. usb register programı ile her öğretmene bir usb anahtarı oluşturursanız, isteyenler kendi hesabında değişiklikleri yapabilir.

Tamam Hocam Cok Sagolun. Ben Aslinda Normal Bir Software Engineer okul benden etap kurmami istedi bende kurdum pek pardus hakimda bilgim yok. usb anahtari her ogretmen home location nin ki ayri bu halde default olarak koya bilme sansimiz varmi arka plan ?.
EtapAdmin Passwordu Nereden Alabiliriz ?

Her öğretmen için usb anahtar oluşturduğunuzda, her öğretmenin ayarları farklı olur. İsteyen kendi istediği ayarını değiştirir. Etap parolaları sadece okulların resmi mail hesaplarına gönderilmektedir. Okul @meb.k12.tr uzantılı mail adresinden bilgi@pardus.org.tr adresine parola talebinde bulunması gerekir.

1 Beğeni

Yardim Icin Tesekkur Ederim . Bir Sorunumuz Daha Var Ogretmenler .exe Uzantili Test Programlari Kullaniyorlar Wine Programi Onu Full Screen Actiginda Etap Keyboard Yanit Vermiyor Wine Programi (Wine Programda Calismiyor) Bunun Bir Cozumu Var Midir Hocam ?

Yayın evleri ile iletişime geçerek, programlarını Pardus için düzenlemelerini isteyebilirsiniz.

Tesekkur Ederim Hocam Bilgilendirmek Istedigim Bir Sey Var Fatih Internetinde Youtube.com Sitesi Acik Suan Onu En Kisa Zamanda Kapatsalar Iyi Olacak. Iyi Gunler Dilerim.

Bu sorunu bulunduğunuz il ya da ilçe milli eğitimindeki bilgi işleme bildirebilirsiniz. Milli eğitimin kullandığı internet hattıyla bir ilgimiz yoktur.

Yardiminiz Icin Icinden Tesekkur Ederim Hocam :blush:.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.