apt install kubuntu-desktop
komutuna böle bi hata alıyorum
Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
Pardus için;
Hataya göre açık ya da arka planda çalışan paket yöneticisi mevcut. Diğer paket yükleme programlarını kapatarak tekrar deneyiniz.
sanırım paket güncelleyicisi çalışıyordu o sıra
kurulumu yaptım fakat nerden değiştiriceğimi bulamadım masaüstü ortamını nerden değiştirebilirim
mint 18.x sürümünü kullanıyorum
kubuntu-desktop is already the newest version (1.370).
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 4 not upgraded.
birde çoklu masaüstü destekleniyor
peki aynı anda yada oturum açmada seçebiliceğimiz şekilde hem kde hem mate kullanabilirmiyim ?
örneğin resimdeki gibi bir panel oluşturup ordan hangı masaüstü ortamına geçmek istiyorsma ona geçmem mümkünmüdür yoksa sadece açılıştamı seçebilirim ve nasıl ayarlamalar yapmam gerekir ?
Kullanıcı adı ve şifre girdiğin sırada sağ üstte bir daire içinde işaret “tr_utf” yazan kısmın hemen solunda olacak oraya tıklayınca ortamları görmen gerekiyor
teşekkürler
plasma masa üstünde 2 sorun yaşadım biris touchpad de tıklama yapmıyor sadece butonlarlar tıklama yapabılıyorum direk touchpad üzerinde tıklamıyor ?
birde topta baktığımda 8 gb ram in 2 gb si kullanımda gözüküyor bu kadar yüksek olması boştamı arka planda çalışan başka bir şeyde yoktu
Tıklama ile ilgili Pardus 17.0 touchpad sorunu linkine bakabilirsiniz.
Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.