Konsola kopyaladığım bir şeyi yapıştırmak için uğraş veriyorum . Fare sağ tuş ile canı isterse yapıştırıyor . Bu kararsızlığı nasıl düzeltirim .
Sanal makinada Konsol uygulamasını kaldırdım başka bir uygulama kurdum Yazılım merkezinden. Onlar gayet düzgün çalışıyor . Tavsiye edeceğiniz bir uygulama varmı güvenilir .
Ayarlanabiliyor, fakat ctrl+c normalde çalışan komutu durdurmaya yaradığı için ctrl+shift+c yi onun yerine atamışlar zamanında. Ayarlardan değişiyor.
Fare sağ tık yapıştır yapıncada canı isteyince yapıştırıyo . Onu düzeltebilsem o bile yeterli olur aslında .
Gnome terminal de düzenle-tercihlere gidin orada kısayollar da Shift-Ctrl+C yazan kısma tıklayın kısayol ata çıkacak oraya istediğiniz tuşları ayarlayabilirsiniz.
Sanal makinaya Gnome Terminal Uçbirim uygulaması kurdum. Fare ile yapıştırma işlemi sorunsuz çalışıyor. Sizlerin yorumunu almak istiyorum güvenirliği ile alakalı . Çünkü devamlı kullanacağım sisteme ekliyeceğim. Programları önce genelde sanal makinada kuruyom .
Pardus depodan kurduğunuz her uygulama güvendedir. Rahat olunuz.
Benim gibi fare sağ tuş tıklayarak kopyaladığın bir metni yapıştırma sorunu yaşayanlar bunu tercih edebilir . Çözüm bu şekilde bulabildim .
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.