Kullanıcı adı ve parola yazmama rağmen giremiyorum

Merhabalar arkadaşlar. Pandus taki ilk adımlarım. Ancak ilk adımda problem yaşıyorum. Yeni aldığım bilgisayarı ilk kez başlatırken benden kullanıcı adı ve parola istedi bende yazdım tabiki. Ancak aynı adı ve parolayı yazmama rağmen giremiyorum. Ne yapmalıyım?

Yardımcı olabilecek yok mu?

Selamunaleyküm
sadece siyah ekranda bir yer mi geliyor eğer öyleyse büyük ihtimal bir sürücünüz yüklü değildir
karnel yükselterek bundan kurtulabilirsiniz
https://belge.pardus.org.tr/pages/viewpage.action?pageId=42336507

veya backdrop isosu ile kurulum yapabilirsiniz Ana Sürümler

birde sistem özelliklerinizi paylaşırsanız daha iyi olabilir

aleykum selam. yok öyle değil hocam. Şöyle login ekranı çıkıyor. aem diye kullanıcı ismi çıkıyor ki bu zaten ben değilim nasıl geldi bilmiyorum. Kendi kullanıcı adımı girdiğimde iae parola yanlış diyor.

bilgisayar başka klavye kullanıyor olabilir mi f veya q ona görede bir şifrenizi denerseniz belki olur(ama kullanıcı adınızı girdiğinize göre bu değil herhalde)
şu vidyoyla şifrenizi sıfırlayabilirsiniz

herhalde sizden önce biri kullanıyordu mümkünse bilgisayarı sıfırlayabilirsiniz olmassa bir kurulum usb si ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz

Teşekkür ederim ancak ben masaüstüne bile giriş yapamıyorum. Yarın teknik desteği bir arayacağım. yardımınız için teşekkür ederim tekrardan.

Hocam canlı ortamdan bilgisayri açıp harddisk hafızasına bakar misin? Hafıza dolunca da açılmıyor .benim başıma çok geldi.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.