Kullanıcı şifre giriş kısmında dokunmatik klavye çalışmıyor

FAZ3 Aidata marka akıllı tahtalarda Pardus 23 yüklü. Tahtanın açılış kısmında kullanıcı şifresi girmek için dokunmatik klavye geliyor ama hangi tuşa basılırsa basılsın çalışmıyor. USB klavye bağlayıp şifreyi yazıp açıyorum. Terminal kısmında ayar yapmak istediğimde tekrar kullanıcı şifresi istiyor yalnız ne USB klavye ile ne de dokunmatik klavye ile şifre yazabiliyorum çalışmıyor. Ama kod yazınca çalışıyor sadece kullanıcı şifre kısmında çalışmıyor

Hocam terminal üzerinden şifre yazarken şifre gözükmez. İyice kontrol edin. Şifreyi yazıktan sonra enter tuşuna basıp deneyin.

Sadece terminal de değil aynı şey ilk bilgisayarı açıp kullanıcı şifresini dokunmatik klavyeyi kullanınca da oluyor, giriş yapılmıyor ama UsB klavye takınca oluyor. Terminal de ikisi de oomuyor

Öyle denedim resimde gözüktüğü gibi enter tuşuna basınca boş bırakmış gözüküp yanlış şifre diyor

Merhaba,
Uç birimden girilen parolalar gözükmez. Siz parolayı yazarak enter tuşuna basınız.

Enter tuşuna basınca alt satıra inip şifre doğru olmasına rağmen üzgünüm yanlıl şifre yazısı geliyor, aynı şekilde bilgisayarın ilk açılışında da şifre yazdığımızda dokunmatik klavye ile aynı, açılışta Usb klavye ile yazıyorum ama konsole de o da yok. Dokunmatik klavye hiç bir şekilde şifre girişi yapmıyor

Güncelleme olup olmadığını kontrol edebilir misini? Güncelleme varsa güncelleyip tahtayı yeniden başlatarak deneyebilir misiniz?

Sağ alt kısımda yada üstte dil ile ilgili bir alan varsa resmini çekebilir misiniz? Dil ayarlarınız farklı olabilir

Sağ altta dil ayarları yok. Bölge dilini terminalde dil ayarlarına baktığımda tr_TR.UTF-8 seçili. Ayarlar kısmında bölge ve dil seçeneklerini bulamadım.

Güncelleme dün yaptım terminal artık şifre yazıyor ama açılışta hala kullanıcı şifresi girilmiyor