Merhaba ben daha önce pardus kurmuştum ama bu sefer böyle bir ekran çıkıyor. Bu grub ekranından kurulum yapamıyorum.Minimal BASH-Like line editing is supported. For the first word, TAB lists possible command completions. Anywhere else TAB lists possible device or file completions.
İki adet usb ile de ayrı ayrı denedim.bios uefi, Windows üzerinden rufus ile Gpt olarak denedim olmadı.fat32 ve ntfs olarak da olmadı. Netten araştırdım bulamadım. Daha önce ki forum konularına da baktım ama çözemedim. Normalde direk kurulum ekranı geliyordu. Bu sefer grup çıkıyor. Şuan da Windows boot manager in olduğu bölümü de sildim. Ssd tek parça halinde pop os kurdum geçici olarak, Pardus backport da denedim o da aynı. Çözemedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
1 Beğeni
Windows ile aynı diske kurulum yapmıyorsanız, sadece pardus kuracaksanız pardus canlı üzerinden diskler uygulaması ile kurulup yapacağınız diski biçimlendirip bilgisayarı yeniden başlatarak aşağıdaki linkteki kılavuzdaki açıklamalar doğrultusunda işlemleri gerçekleştirip tekrar kurulum yapmayı deneyin.
1 Beğeni
İso dosyasını DD olarak yazmam gerekiyormuş galiba bir tek onu denemedim.
1 Beğeni
Evet bahsettiğiniz gibi dd
komutu kullanılabilir.
Örneğin :
sudo dd if=pardus*.iso of=/dev/sdb bs=1M status=progress
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.