Kurulum Dokümanı Hatası

LiderAhenk kurulum dokümanında http://docs.liderahenk.org/lider-ahenk-docs/1.1.0/elle-kurulum/liderahenk-kurulum/ bahsi geçen sudo nano /etc/ldap/slapd.d/cn=config/olcDatabase={0}config.ldif dosyasını belirtildiği gibi konfigüre etmeme rağmen alttaki gibi config kullanıcısı ile giriş yapıldığında belirtilen kullanıcı gelmemektedir.Dolayısıyla ldap yazma yetkisi yapılamamaktadır.

Apache DS’de bende gelen ekran alttaki gibidir.


config kullanıcısı ile de giriş yaptım ama sonuç alamıyorum.

1 Beğeni

Merhaba;

Kurulumu manuel değil GitHub - Pardus-LiderAhenk/lider-ahenk-installer ile yapabilirsiniz. Bu şekilde alacağınız hata sayısı azalacak ve hızlı bir şekilde kurulum yapacaksınız.

1 Beğeni

Ömer bey kurulum yapabildim ama program üzerinden ahenk eklemeye çalıştığımda authentication problemi alıyorum.

Ömer Bey Merhaba

Öncelikle bizlere yardımcı olmak adına cevap vermiş olduğunuz için teşekkür ederim. Cevabınızı yeni gördüm biliyorsunuz daha önce 2018 son aylarıydı görsel arayüz kullanarak kurulumda bir çok hata almıştık ve pardus 17 üzerinde manuel kurulum yapmıştık. Lider-ahenk-installer ile kurulum güncellendi mi?

Merhaba;
Evet güncellemişler, ve yakında tekrar güncellenecekmiş, ldap, maridb vs bileşenlerinin yeni versiyonları çıktıkça test ederek versiyon yükseltme ve konfigurasyon değişikliğine gidiyorlar.

Merhaba;

Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.