Kurulum sonrası oturum açılmıyor

Merhaba, Sorunsuz şekilde flash bellekten Pardus 23.0 Gnome’u kurdum ancak sonrasında kurduğum sistem diskte hiç gözükmüyor sanki hiç kurulum yapmamışım gibi. 2 kez kurulum denedim ancak sonuç değişmedi. UEFI’den Legacy’e çektim bios ayarını, ancak o da çare olmadı. Sorun ne olabilir?

Hakan bey, bu türlü sorunlar genelde usb’ye kurulum iso’sunun hatalı yazdırılmasından veya biçmlendirme sorunundan kaynaklanıyor. Benim en çok karşılaştığım sorunlardan biri. Ios’yu pardusun sitesinden indirdikten sonra burada anlatılan yöntemlerle yeniden oluşturup tekrardan temiz kurulum yapın.

2 Beğeni

Merhabalar,

Bios Menüden, Boot kısmında bilgisayarınızda bulunan Harddisk veya SSD’yi tekrar ilk sıraya getirip tekrar bilgisayarınızı açmayı denediniz mi? Ayrıca boot menüde Security Boot özelliğini Disabled yaparak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu arada bilgisayarınızın marka ve modeli nedir?

Diski ilk sıraya koydum, security boot zaten disable konumdaymış ancak sonuç değişmedi. No boot device found hatası geliyor. Laptop marka model; Dell Latitude 5280

Aydın Bey teşekkürler. Aslında aynı ekrandan bakarak yapmıştım flash bellek kurulumunu ancak bu sefer başka bir flash bellekle denedim. Hem kurulum sırasında hem de sonrasında sorun çıkmadı, teşekkürler.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.