Libre Office eksik sayfa gösteriyor

İyi günler, Ben AÖF staj evrakını libre office açtığımda evrakın sadece son sayfası görünmekte ancak Microsoft Office veya Google Drive’ dan açtığımda sayfa eksiksiz olarak görmekteyim. bunun çözümü nedir acaba ? Libre Office’nin 6.1.5.2 sürümünü kullanmaktayım

1 Beğeni

Hocam LibreOffice 7.1 sürümü kurup deneyin.

Denedim ancak sorun devam etmekte

Muhtemelen libreoffice ile microsoft office arasındaki uyumsuzluktan kaynaklı. Ben de mic.office’te hazırlanan tabloları açtığımda libreoffice’te hep kaymış oluyordu.

1 Beğeni

Bir de Libre Office Türkiye forumunda sorsanız…
https://tr.libreoffice.org/yardim-alin/community-support/
Pardus forum yaz diye çok sessiz, ilgisiz :blush:

Cevabınız için teşekkür ederim. Koyuyu birde orada açayım

2 Beğeni

Çözümünüzü burada da paylaşırsanız çok makbule geçer…
Şimdiden teşekkür ederiz.

Bu LibreOffice Microsoft Office uyumsuzluğu da giderilecek miymiş, onu da sorar mısınız?

Ben müdür yardımcısıyım. Gelen belgeler hep word ve excel belgeleri olduğundan, özellikle tablolarda çok sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayarı kapatıp windows açarak halletmek zorunda kalıyorum.

Cevabı merakla bekliyoruz. :slight_smile:

Libre Office ile ilgili olduğundan, yeni konu açmayıp buraya yazdım.

Pardus kurulduğunda gelen libreoffice ile pardus mağazada yer alan libreoffice 7.1 sürümü arasında ne gibi farklar var? Artıları ve eksileri neler?

Ben çok bir şey fark etmedim ancak bu link size yardımcı olabilir. LibreOffice 7.1 göz alıcı bir yenilik olarak Topluluk etiketiyle geliyor | Linux Bağımlıları

1 Beğeni

Merhabalar geç cevap yazığım için kusura bakmayın, Libre Office deki sorunu çözemedim ancak söyle iki ayrı alternatif buldum bunlardan biri microsoft online kullanmak ikincisi ise wps office kullanmak oldu wps ofice baya sorunlarıma çözüm oldu siz de bir deneyiniz belki işinizi görür. Eğer kullandığınız pardus sürümü kurumsal pardus ise bazı kurumsal pardus sistemlerinde yüklü geliyor diye duydum bilginiz olsun. iyi günler

1 Beğeni

Kurumsal pardus derken, ben siteye girip 19.5 xfce sürümünü indirip kurmuştum. Sonra da 21’e yükselttim.
Wps office iş görmedi bu arada. O da kaydı. Microsoft online iş gördü ama, sayfalarda ve tablolarda kayma yoktu. Onu kullanacağım artık idarelik.

Galiba Sağlık Bakanlığına, Diyanet İşleri Başkanlığına falan kurarken onlara gerekli olan uygulamaları da ekleyip o şekilde yeni iso oluşturuyorlar. Dediği de o sanırım.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.