Tabi ben Ventoyu GPT kullandığım için bu sadece GPT Ventoy da çalışır tamam bu oldu ama bir sorun var USB takılı değilkende bu kısayol burda kalcak ben grub mneüdeki Ventoy kısayolu sadece USB takılı iken göüzksün istiyorum bunu nasıl yapıcam?
aynı zamanda bu USB’yi görüp ondaki Venotyu açmaya çalışmıyor bu 2. depolama biriminin 2. bölümündeki EFI dosyasınını çalıştırıyor böylece Ventoy açılıyor ama ben otomatik USB’nin EFI bölümünü bulmasını sağlamak istiyorum eğer bu varsa çok daha iyi olur bu olmasada olur tabiki ama en azından normalde 2. depolama birimini algılıyordu ben 1. U;Sb’yi algılasın istiyorum bu yapılabilir mi?
Öncelikle başımız sağolsun. Rabbim tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur versin.
Merhaba Selahaddin Bey,
Sorunuz öğretici bir bilgi içermediğinden sorunuzu belgeler bölümünde değil; sizinkisi yazılım yükleme ile alakalı olduğu için gönderinizdekileri kopyalayıp yazılım yükleme ve kaldırma kısmında sorunuz. Daha çok görüntülenip çabuk yanıt alabilmek için yeni başlayanlar kısmına da sorabilirsiniz.
Yine de burada kalmasını isterseniz belgeler kısmında açılan sorulara çok bakan olmadığını tecrübeyle öğrendim.
İnternet sayfasında belki bir şey vardır. Ya da Ventoy uygulamasının kendi forumuna bu soruyu sorsanız daha iyi olur. Çünkü bu Pardus’tan harici bir yazılım.