Lutris League Of Legends Açılmıyor

Oyunu daha sabah açmışken şimdi açamıyorum bu sorunla bir kaç kez daha karşılaşmıştım silip yükledim ve format attım düzeldi ama tekrar tekrar silip yüklemekten sıkıldım bunu nasıl çözebilirim lutris logu şu şekilde.

lutris-wrapper: League of Legends
Started initial process 8319 from gamemoderun /home/wex/.local/share/lutris/runners/wine/lutris-ge-lol-7.0-5-x86_64/bin/wine /home/wex/Games/league-of-legends/drive_c/Riot Games/Riot Client/RiotClientServices.exe --locale=tr_TR --launch-product=league_of_legends --launch-patchline=live
Start monitoring process.
gamemodeauto: 
fsync: up and running.
wine: Call from 7B0110C6 to unimplemented function winegstreamer.dll.winegstreamer_create_video_decoder, aborting
Initial process has exited (return code: 0)

YENİ

Bunun nasıl çözüleceğiyle ilgili benim bir bilgim yok ama eğer yapmadıysanız bir de League of Legends - Lutris internet sayfasından yüklemeyi ve sorun devam ediyorsa Forums seçeneğine tıklayarak Lutris 'in forumuna üyelik için kayıt olup, sorunuzu İngilizce dilinde yazabiliyorsanız( değilse Google Çeviri gibi bir uygulamanın yardımıyla) ilgili kişilerden destek almayı ve mümkünse ileride de aynı sorunu yaşayabilecekler için çözüm adımlarınızı burada paylaşıp, çözüm olarak işaretleyiniz.

DXVK ve VKD3D yi kapatmayı dene options lardan.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.