Ben Linux Mint kullanıcısıyım linux pardus ile başladım ama o sıralar pardus pişi paket yöneticisini kullanmaktaydı. ve görünümden dolayı yargılamıştım aynı windows xp gibi görünüyordu. neyse yeni sürümde acaba LibreOffice yerine WPS office+Calligra Kexi olabilir mi? çünkü LibreOffice ile yazıp denedim Microsoft Word de hep yazılar ya sağ ya sol tarafa kaymakta sonra 2. isteğim gnome tabanlı masaüstü ortamı Budgie bu gelebilir mi? çünkü birebir. olmasada azıcık windows10 a benzemekte
benim bu isteklerimii okuduğunuz. için teşekkürler.
Yazmış olduğunuz parogramları yükleyebilirsiniz.
1 Beğeni
Sizden gelen programlar-paketler diye bir bölüm olur orarya yüklenirse indirilip kurulabilir daha iyi olur hepsi bir arada olur.
1 Beğeni
Pardus’un windowsa benzemek gibi bir amacı yok. Kaan beyin de dediği gibi istediğiniz uygulamaları ayrıca yükleyebilirsiniz, hangisini istiyorsanız onu kullanırsınız
1 Beğeni
Yazılım dünyası neredeyse muadilleri dahil olmak üzere destekler artmakta alternatiflerde yaygınlaşmakta isteğe bağlı olarak herhangi bir uygulamayı paket yöntetim,konsol kanalları ile hızlı şekilde yüklenebilmekte Pardus’e de herşey kuruluyor artık yeni haliyle dahada stabil hızlı ve son kullanıcı temelli sistem olmuş bu vesile ile teşekkür tüm ekibe kolay gelsin.
1 Beğeni