Microsoft Office 2016 veya daha üst sürümü

Merhaba arkadaşlar, içerisinde çok sayıda animasyon, seslendirme olan sunularımı çalıştırmaya LibreOffice’in gücü maalesef yetmiyor. Online Office veya WPS Office de bana çare olmadı.

2016 veya daha yüksek Microsoft Office programlarını, Pardus’ta kurabilmemin bir yolu var mı?

MS ofisin daha güncel Microsoft 365 ücretsiz sürümü var. Üye olup giriş yaparak deneyebilirsin. Ayrıca burada bulunan uygulama ile bilgisayarınıza indirip giriş yapabilirsiniz.

Selamunaleyküm
Hocam only office veya free office kullanmayı denediniz mi. Genellikle libre officeden, Microsoft Office dosyalarını daha iyi açıyorlar. bir de test için bir tane sunum atabilirseniz başka yöntemler de deneyebiliriz

1 Beğeni

Aleykümselam Muhammet Bey.
Microsoft Office sunularında Bilgi Hakları Yönetimi (IRM) ile koruma var. Bu nedenle bir Microsoft oturum açma işlemi gerekiyor. Maalesef Microsoft Office programı dışında bir programla bu mümkün değil diye biliyorum.

@golge33 Microsoft Office 365’i Pardus’ta kullanabiliyor muyum?

Yukarıda linkini verdiğim bir uygulama var. Bilgisayara indiriyor oradan giriş yapabiliyorsun. Az önce test ettim.

Microsoft Office Online diye bir uygulama var:

Hocam şu an Pardus’la çalışan bir bilgisayarda değilim maalesef. Bahsettiğiniz uygulama tarayıcı üzerinden açıyor olmalı, doğru mu?

Hocam kurulu programlarla çözülemiyorsa ya google docs deneyin yada Office 365 i. Google docs bir adim daha önde bence .

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.