Microsoft windows işletim sistemine güncelleme de abonelik sistemi geliyor. o zaman pardus vakti seferberlik başlasın

vakit pardusa geçme vakti seferberlik başlasın
microsoft windows işletim sistemine güncelleme de abonelik sistemi geliyor. türkiyenin yerli ve milli açık kaynak işletim sistemi pardusa geçmenin ,dönüşümün tam zamanı ücretsiz bedava varken paralar yurt dışına, boşa gitmesin. paralar ülkemiz türkiyede kalsın.siber güvenlik de verilerimiz de sistemimiz de güvende kalsın.alternatif ve benzer programlar zamanı artık
https://shiftdelete.net/windows-10-guncelleme-abonelik

Türkiye’de Toplum,Millet,Halk olarak Yerli ve Milli Yazılımları,Programları,Uygulamaları desteklemek, yaygınlaştırmak,sahiplenmek kullanmak şart,Eğitim gerekli bilinçlendirmek,farkındalık kazanmak, tanıtmak ,bilmek açısından. Siber Güvenlik Dünyası açısından da hem Veri hem de Sistem de Güvende kalsın.12 Ay kaldı.Artık tercih zamanı.Vakit Türkiye’nin Açık Kaynak Linux Tabanlı İşletim Sistemi Yerli ve Milli PARDUS seç.Kamu tarafında Açık Kaynak Resmi Gazete de yayınlandı. isteyen araştırabilir,okuyabilir.zaten başladı,yayınlanmadan da önce kamu da bazı belediyeler tamamlamıştı zaten araştırabilirsiniz.Özel Sektör Kurumsallar da başlangıç ve tamamlanmış olanlar da var.TOGG,TROY,TABİİ,BİP,YAAY,YANİMAİL,VUHUV,VUHUVMAİL,FİZY,TV+,UPCALL,LİFEBOX,YAANİ,PAYCELL,DERGİLİK AFADACİL,BİL BAKALIM,UYUMA,HAYDİ,KADES,GÜVENDEYİM,YEŞİL DEDEKTÖR daha da çoğalacaktır zaten, bunları kullanmak, gündemde tutmak PARDUS da Gündeme getirilmesi zorunlu artık, gerekli diye düşündüm.fikrimi paylaşmak istedim.


Bu kurumların Pardus’a göç ettiğini bilmiyordum. Acaba TOGG’da tasarım ve otomasyon yazılımı olarak ne kullanıyorlar, çünkü o tür programların genelinde Microsoft Windows dışında indirme özelliği yok.


Ben de Pardus’a geri dönmek istiyorum ama bir elektronik teknikeri olarak üzüntüyle söylüyorum ki PicSimlab’da hobi bölümü(spare parts) özelliği çalışmadığı için Proteus Isis(yüksek maliyet nedeniyle korsan kullanmak zorunda kaldım)'teki arduino simülasyonu, Atmel Avr, Atmega 328P mikrodenetleyici(mcu)(birim fiyatları çok pahalı) simülasyonu oluşturmak istiyorum. Zaten forumda da önceden konuşulan Simulide paketi de ücretli oldu. Ancak Kicad gibi bir pcb kart çizim programının simülatörü var(indirilecek dosya boyutu 1.1 GB kadar, şimdilik PCB çizimine ihtiyacım yok.) ama onun da dosya boyutu yüksek. Bu işin altından sadece PicSimlab kalkabilir o da bilgisayarımda Spare parts bölümüne izin vermiyor, forumunda bu hatayı yazmışlar, yeni sürümü kararlı olana kadar Pardus’a geçemiyorum.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.