Milis hızlı satış sistemi Pardus 23 için güncellendi

Merhaba, Milis hızlı satış sistemini Pardus 23 için uyumlu hale getirdim. Geç oldu biraz ama affola :slightly_smiling_face: aşağıda ki github adresinden .deb paketini indirip Pardus paket kurucu ile kurabilirsiniz.

  • Pardus 23.x için uyumluluk artırıldı.
  • Qt tabanı Qt6 ya yükseltildi.
  • Veritabanı için tüm işlem ve izinler ilk çalıştırmada otomatik yapılacak. Bu sebep ile bir kaç kez şifre isteyebilir.

!!! UYARI !!!
başka bir uygulama için özel bir postgresql konfigürasyonunuz var ise onu bozacaktır. Konfigürasyonun yedeğini alın.

7 Beğeni

Hocam pardus yazılım merkezinde yerini alması için buradan öneri yapabilirsiniz.

Daha önce yapmıştım bir kaç tane öneri. bir hareket yok. Mail ile talep alındı-reddedildi-eklendi gibi şeyler yapsalar dı insan en azından ne olduğunu bilir.

3 Beğeni

Pardus’ta dışarıdan gelecek hiçbir yazılımın eklenmesini bekleme 13 yıldan beri bir katkı deposu yok, olacağını da sanmıyorum. Güzel bir çalışma tebrik ederim.

1 Beğeni

Katkı deposunun olmaması Pardus’un bir çok kuruma uygun güvenli bir yapıda dağıtım hazırlamasıdır. Anadolu Panteri depolarında uygulamanızı barındırabiliriz.

1 Beğeni

Bir beklenti içinde değilim. İster eklerler ister eklemezler onların bileceği iş. MHSS yi mağazaya eklenmesi için hiç önermedim zaten. Kendi ihtiyacım bazı yazılımları önermiştim. MHSS’nin eklenmesini istemiyorum şahsen. Çünkü QML ile tekrar yazmak istiyorum. Yeni versiyonu eklenebilir. Yeni sistem için şuan api geliştiriyorum stok kartlarını api üzerinden resimleriyle yerel veritabanına çekecek ve yine kullanıcının izniyle yerelde olup apide olmayan stok kartlarını apiye gönderecek. api doldukça kullanıcı ilk kurulumda stok kartları girme yükünden kurtulacak. Bazen 2-3 gün sürebiliyor bu işlem.

1 Beğeni

Versiyonunu hatırlamıyorum ama zaten eklemiştiniz. ekleyebilirsiniz tabi ki çok sevinirim.

Selamlar,

Ufak bir gözlem, Türkçede ondalık sayılar virgül ile ayrılır. Onun dışında program çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.

Zaten uygulama da Türkçe sorunu yaşıyorum. Mesela stok kartlarını a>z ye sırala dediğimde türkçe karakter ile başlayanları z den sonra sıralıyor. Çözemedim bir türlü.

Sıralayıcı olarak QCollator kullanırsanız sıralamada dikkate alınacak yerel ayarı belirtebilirsiniz.

Ondalıkları yerel ayara göre belirtmek içinse bir QLocale örneğinde örnek.toString(sayı) çağırmanız yeterli olacaktır.

2 Beğeni

kurulumdan sonra şifre istiyor

Kullanıcı: admin
Şifre: admin