Artık MHSS git deposundan stok kartlarını veritabanınıza ekleyebileceksiniz. İsterseniz her kartı tek tek kontrol ederek yükleyebilirsiniz. Şimdilik elimde 3507 adet stok kartı bilgisi var ama stok adı, barkod vb. bilgileri elden geçirilmesi lazım. Düzeltip git deposuna yükleyeceğim. Git deposuna stok kartlarını şimdilik ben besleyeceğim. ileride bunu otomatikleştireceğim.
100x38mm ortadan çentikli raf etiketi desteği eklendi
Beklenmedik kapanmalara karşı sepetleri yedekleme eklendi.
Ve birçok iyileştirme ve düzeltme yapıldı.
Sepet kurtarma özelliği sayesinde elektrik kesintisi vb. durumlara karşı MHSS sepetleri anlık olarak yedekler. MHSS yi tekrar başlattığınızda sepetlerin geri yüklendiğini göreceksiniz. Özelliği aktifleştirmek için; Ayarlar > Genel > Sepetleri kurtar seçeneğini işaretlemelisiniz.
MHSS artık 100x38mm ortadan çentikli raf etiketine yazdırabiliyor. Hızlı etiket yazdırmak için Ayarlar > donanım > Varsayılan kağıt ayarını seçmeniz gerekmektedir.
Çok güzel hocam. Esnaf arkadaşlardan duyuyorum windows çok yavaş geliyormuş bazen pos pc lere. Zaten celeron falan oluyor bunların işlemcileri. Böyle şeyler yaygınlaşırsa çok güzel olur. Benim restoranım yok ama olsa kullanırdım
Merhabalar Milis hızlı satış sistemini kurup denemek istedim ancak postgressql biraz sorun yaşadım onu çözdüm ancak mhss açtığında veritabanı bulunamadı yeniden oluşturulsunmu dedi bende oluşturulsun dedikten sonra kullanıcı adı ve şifre ekranında kullanıcı adı gözükmayor ve kullanıcı adı yazılamıyor şifrede admin yazıyorum ama şifre hatalı mesajı almaktayım ne yapmamız gerekiyor şimdeden teşekkürler.
hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkürler ben bunları yaptım burda bir sorunum yap sorunum mhss çalıştırdığımda kullanıcı adı ve şifre ekranında kullanıcı adı görünmemesi ve odaya kullanıcı adı yazamıyorum
Merhabalar yardımlarınız için çok teşekkürler program çok anlaşılır ve çok güzel olmuş çalışmalarınızın devamını diliyorum elinize kolunuz sağlık iyi çalışmalar dilerim.