Görüşmeyeli yazılım portföyünüzü genişlettiğinizi görüyorum. Tebrik ederim.
Ülkemizin yazılıma bağımlılığını azaltmak adına küçük büyük demeden çeşitli yazılımlar üretmenizi çok takdir ediyorum. Bu ülke sizin gibiler sayesinde gelişecektir.
Yalnız son zamanlarda yerli ve milli yazılım konusunda olumsuz tepki verenlere de rastlıyorum. Bu tipler ülkemizin geleceğini düşünmeyip “nasıl olsa amerika bulundu, yeniden keşfetmeye gerek var mı?” mantığıyla düşünen hazır yiyiciler bence. Böyle tiplere kulak asmamanızı ve ısrarla üretmeye devam etmenizi öneriyorum. En ufak birşey bile yapsak, bir iğne bile üretsek ülkemiz adına kar demektir. Sizi eleştirenlere bakarak bu işten soğumamanızı önemle rica ediyorum.
Daha önce sizinle birkaç yazılım geliştirmiştik. Ben de size fikir açısından yardım etmiştim. Ola ki yine yardıma ihtiyacınız olursa bana başvurmaktan çekinmeyin. Ben aslında size değil, bu ülkeye yardım ediyorum.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Lütfen yazdığınız yazılımları bizimle paylaşmaya devam edin.
Öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. Üretmek ve yeni şeyler ortaya koymak benim için bir tutku ve bunu yapmaya devam edeceğim.
Elbette her zaman eleştirenler olacak. Ama ne yazık ki, bunların çoğu sadece konuşmakla yetinen, kendisi hiçbir şey üretmeyen kişiler. Eleştiri yapıcı olduğunda değerli, ancak sırf eleştirmek için eleştirenlere vakit harcamaya gerek yok.
Benim için önemli olan, gerçekten bir şeyler yapmak isteyen, geliştirmek ve ilerlemek isteyen insanlarla birlikte çalışmak. O yüzden bu tarz yorumları çok da ciddiye almıyorum. Zaten üreten biri için en iyi cevap, konuşmak değil, ortaya koyduğu iş oluyor.
Tekrar teşekkür ederim, destek veren herkese elimden geldiğince katkı sağlamaya devam edeceğim.